OnePlus Nord CE 5G covers


72 Producten

OnePlus Nord CE covers en hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft een grote selectie van covers en hoesjes in de verkoop voor de OnePlus Nord CE 5G. Wij verkopen de beste bescherming vanaf slechts £6.99. Van klassieke kunstlederen hoesjes tot chique hoesjes en flapcases in zakelijke stijl, u vindt hier precies de bescherming die u zoekt. Wij bieden portemonnee-etuis met kaarthouders en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten zoals rekeningen, tickets of memo's. Ze zijn ultradun en zeer goed beschermd tegen krassen, vlekken en stof. De klepvakken bieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone, zodat u deze kunt gebruiken zonder ze te hoeven verwijderen. Met hun hoesjes die kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder, kunt u veilig met uw gsm omgaan. Wij bieden verschillende frontflapformaten aan: de klassieke coverstijl, view covers en flip covers met geïntegreerde magneetsluiting. Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat uw OnePlus perfect beschermd zal zijn.

.

Flip covers die uw OnePlus Nord CE 5G zullen personaliseren

.

Met onze eersteklas covers en hoesjes geeft u uw OnePlus Nord CE 5G een persoonlijk tintje. Wij bieden vele hoesjes in zakelijke stijl die discreet en multifunctioneel zijn. U vindt ook mooie etuis met dieren, landschappen, bloemen, mandala's... Sommige etuis zijn gemaakt van kunstleer en andere van echt leer. Ze zijn allemaal zeer weerbestendig. Sommige klephoesjes worden geleverd met een afneembaar riempje waarmee u uw telefoon veilig kunt dragen. Als u een kijkje neemt op onze OnePlus North CE hoesjes sectie, zult u zien dat het assortiment is eclectisch en serieus. Het stelt iedereen in staat de telefoon op een effectieve en efficiënte manier te beschermen, terwijl het toch ergonomisch is. Welke hoes u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat hij zeer weerbestendig, gebruiksvriendelijk en praktisch is.

Dealy is hier om te helpen

Elke dag staat ons team klaar om u te helpen met uw vragen en om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn telefonisch en per sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok voor nieuws en promoties. Welkom op onze website!