Asus Zenfone 8 Flip Hoesjes


4 Producten

Asus ZenFone 8 Flip covers en hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Profiteer van de geweldige prijzen van Dealy voor Asus ZenFone 8 Flip covers en hoesjes. U bespaart geld op luxueuze bescherming die voldoet aan uw veiligheids- en ergonomische eisen. Wij bieden hoesjes aan die ontworpen zijn rond een siliconen hoesje. Dit past perfect bij de contouren van de telefoon en houdt hem stevig op zijn plaats. Dit hoesje dient als eerste bescherming voor de achterkant en de randen van de smartphone. Hij is bedekt met een ultradunne, weerbestendige hoes. Hij zal worden beschermd tegen schade door schokken, krassen, vlekken en stof. De etuis hebben kaarthouders en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's, notities, enz.). De voorflappen kunnen worden omgevormd tot een handsfree houder. Zo kunt u de telefoon optimaal handsfree gebruiken. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar koord om de Asus met de hand te dragen. Wij raden u aan het scherm te beveiligen, zelfs als u voor een hoesje kiest. De telefoon kan namelijk uit uw handen glippen wanneer u hem gebruikt met het klepje open of wanneer u bijvoorbeeld handsfree belt.

.

Hoge kwaliteit, chique hoesjes

U kunt uw Asus ZenFone 8 Flip een persoonlijk tintje geven met een premium cover die tegen de laagste prijs op de markt wordt aangeboden. U vindt faux lederen en echt lederen flip cases die komen in een verscheidenheid van monochrome kleuren. Ze zijn perfect voor professionals en voor wie een stijlvolle, doeltreffende en multifunctionele bescherming zoekt. Wij bieden unieke materialen en texturen: lederlook, lychee-stijl, vintage of retro, glanzende afwerking, premium splitleder... Wij hebben klepovertrekken in businessstijl met geoptimaliseerde portefeuille- en portemonneeopties. Wij bieden covers met magnetische klepsluitingen of flip covers waarbij de sluiting in de cover is geïntegreerd. Bij Dealy kunt u meerdere covers kopen voor de prijs van één bij onze concurrenten.

.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65

U kunt ons op dit nummer bereiken per telefoon en per sms. Wij kunnen u ook per e-mail antwoorden voor al uw vragen en om uw bestellingen te volgen (ons e-mail adres staat in de categorie "contact" van deze site). We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. Door ons te volgen, bent u op de hoogte van onze nieuwtjes en zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.