Asus Zenfone 8 Hoesjes


10 Producten

Ontdek uw selectie van afgeprijsde high-end Asus ZebFone 8 covers en hoesjes bij Dealy

Dealy heeft een exclusieve selectie van afgeprijsde hoesjes en cases voor de Asus ZenFone 8. De ultra duurzame hoesjes beginnen bij slechts £6.99. Onze hoesjes zijn ontworpen rond een siliconen hoesje van hoge kwaliteit. Dit dient om de telefoon op zijn plaats te houden en te beschermen. De klep zit er omheen om hem helemaal vast te zetten. De telefoon zal profiteren van twee lagen van ultra-resistente bescherming. De telefoon zal perfect beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Het zal zijn waarde behouden, waardoor het gemakkelijker in goede staat kan worden doorverkocht. Onze flipcoverszijn ontworpen als portefeuilles. Zij hebben kaarthouders binnenin en een uitsparing om bankbiljetten in op te bergen of om te gebruiken als opbergkistje voor bijvoorbeeld tickets, postbodes of memo's. De covers kunnen worden opgevouwen tot handige handsfree houders en sommige zakken worden geleverd met een verwijderbaar koord die handig is om de smartphone in de hand te dragen.

.

Uw ZenFone 8 aanpassen

Ontdek onze reeksen monochrome hoesjes, verkrijgbaar in vele kleuren. U vindt er vast wel een die bij u past. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, aangezien ze van geval tot geval verschillen. Wij hebben klassieke kunstlederen hoesjes met klep, hoesjes in nappastijl en hoesjes van lycheeleer, die in de smaak zullen vallen bij degenen die een chique bescherming willen. U vindt flip covers, die klemmen hebben geïntegreerd in de cover. Hiermee kunt u de klep zeer snel openen en sluiten. Wij streven ernaar u een eclectische keuze van hoesjes aan te bieden, zodat u de hoes kunt kopen die qua design en ergonomie aan uw wensen voldoet. Ons team is dol op de hoes in krokodillenhuidstijl, die de telefoon een zeer luxueuze uitstraling geeft. U vindt er ook een mooie tweekleurige kunstlederen hoes in lychee die RFID-technologie biedt. Het zal u toelaten uw kredietkaarten te beveiligen. Wie op zoek is naar een beetje fantasie, zal dol zijn op onze hoesjes met motief. U vindt er hoesjes met dieren, planten en onze beroemde hoesjes in luipaardvelstijl, die een bestseller zijn voor al onze telefoons. Geniet van uw bezoek aan uw exclusieve en goedkope Asus ZenFone 8 wereld.

Contacteer onze klantendienst op elk moment

Wij kunnen u informatie geven over onze producten en uw bestellingen 7 dagen per week volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Onze email staat in de "contact" sectie. Wij zullen uw schriftelijke verzoeken zo spoedig mogelijk beantwoorden. Wij kunnen u helpen bij uw zoektocht en uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.