Samsung Galaxy A22 5G screenprotectors


4 Producten

Geniet van Dealy lage prijzen op Samsung Galaxy A22 5G screenprotectors en achterste fotomodule

Dealy heeft de beste deal op scherp geprijsde screenprotectors en foto-module voor de Samsung Galaxy A22 5G. Bespaar geld op onze ultradunne, ultrasterke screenprotectorsen gehard glas. Door het scherm van uw smartphone te beschermen, wordt het perfect beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Wij raden u aan dit ook te doen als u een hoesje of etui hebt. We gebruiken de mobiele telefoon immers vaak met het klepje open (tijdens het wandelen of handsfree, bijvoorbeeld). Het risico bestaat dat u hem laat vallen en het glas of het scherm breekt. Wij verkopen de beste screenprotectors op de markt vanaf slechts £3.99. Onze screenprotectorszijn ultra dun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze worden als een tweede huid op het glas en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Gehard glas is ook zeer dun. Zij zullen het gehele scherm beveiligen en voorkomen dat het glas explodeert in geval van een botsing. Ze zijn UV-bestendig. Het aanraakgedeelte van het scherm zal ook gevoelig blijven.

.

Een beschermende lens voor de Galaxy A22 5G achterste cameramodule

Ons team stelt voor om het fotoblok van je telefoon te beveiligen met een geharde glazen beschermlens die voor slechts € 5,99 te koop is. Ultradun en doorzichtig, voorkomt het breuk, krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en stof dat in de lenzen kan komen. Uw sensoren blijven nieuw en de kwaliteit van foto's en video's blijft hetzelfde. Bij Dealy, is uw Samsung echt veilig!

.

Klantenservice afgestemd op uw behoeften

Twijfel niet om ons uw feedback te geven. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw vragen kunnen beantwoorden en uw bestellingen kunnen volgen. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. We zijn ook op Facebook, Instagram en Tik Tok om ons en onze promoties te volgen.