Samsung Galaxy A22 5G Hoesjes


76 Producten

Dealy: exclusieve en zeer goedkope hoesjes voor de Samsung Galaxy A22 5G

Dealy, biedt premium low cost covers voor uw Samsung Galaxy A22 5G. Bespaar geld op alle ultra duurzame beschermers verkocht vanaf slechts € 4,99. Onze covers zijn zo ontworpen dat ze uitsluitend passen bij de lijnen van de mobiele telefoon. Ze zijn gemaakt van siliconen of kunststof. Sommige hebben een plastic achterkant en siliconen randen voor een bumperachtige bescherming rond de randen. Sommige hebben een achterkant van 9H gehard glas. Flexibel of stijf, onze hoesjes zullen de smartphone perfect beschermen in geval van impact, tegen krassen, vlekken en stof. De openingenvoor de poorten zijn op maat gemaakt, zodat u er direct en gemakkelijk bij kunt. Sommigen zullen de knopen ook vastzetten door ze in een op maat gemaakte siliconenlaag te wikkelen. Deze zullen gemakkelijk te gebruiken zijn en even gevoelig blijven als altijd. U vermijdt het risico dat ze door stof verstopt raken als ze zich ophopen. Wij raden u aan de bescherming van uw gsm te vervolledigen met een folie of een ultrasterk gehard glas dat op het scherm wordt aangebracht. Zo uitgerust, zult u uw Samsung in alle vrijheid en veiligheid kunnen gebruiken.

Hoesjes voor elke levensstijl tegen lage prijzen

Bij Dealy vindt u precies de koffer die aan uw behoeften en wensen voldoet. En waarom niet meerdere? Ze zijn zelfs zo goedkoop, dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. Ons team biedt transparante covers aan die het design en de kleur van de telefoon zullen behouden. U vindt er dunne, flexibele covers van koolstofvezel, geborstelde covers, covers van vloeibare siliconen, backcovers van gehard glas en covers met een handig draagkoord. Onze Ultra Resistant reeks met of zonder steun en de Survivor zijn ideaal voor wie op zoek is naar optimale bescherming bij een plotse impact. Wij hebben siliconen hoesjes met motieven (honden, beren, panda's, vruchten, katten, planten...). Wie op zoek is naar ergonomie zal onze kunstlederen hoesjes met kaarthouders en die met een zeer nuttige steunring voor gebruik in liggende stand op prijs stellen.

.

Onze klantendienst beoordeelt uw bestellingen

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen volgen. Wij beantwoorden schriftelijke vragen zo spoedig mogelijk (ons e-mail adres staat in de "contact" sectie van deze site). U kunt ons volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.