Samsung Galaxy A22 screenprotectors


4 Producten

Dealy beveiligt Samsung Galaxy A22 4G scherm tegen gereduceerde prijzen

Geniet van superlage Dealy-prijzen voor Samsung Galaxy A22 4G-screenprotectors die verkrijgbaar zijn vanaf slechts € 4,99. Onze selectie van ultraharde folie en gehard glas is de meest professionele op de markt. Het scherm van uw telefoon beschermen is een must wanneer u een hoes hebt. Door een folie of gehard glas te plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat niet alleen de achterkant en de randen, maar ook het scherm van de mobiele telefoon perfect beveiligd is. Wij selecteren alleen producten die ultradun zijn en zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Onze beschermers zijn gemakkelijk te installeren en zullen geen sporen op het glas achterlaten wanneer u ze verwijdert. Het glas blijft zo goed als nieuw. Onze gehard glas en screenprotectorszullen het hele scherm beveiligen. Het aanraakgebied behoudt zijn gevoeligheid en u zult optimaal met de toepassingen kunnen werken. Het is alsof je scherm niet beveiligd is. Als voorzorgsmaatregel raden wij u aan een dergelijke bescherming te gebruiken wanneer u een omslag heeft. U gebruikt de telefoon immers vaak met het klepje open en een ongelukje kan heel snel gebeuren.

.

Een beschermende lens voor de Samsung Galaxy A22 fotomodule

Dealy optimaliseert de veiligheid van uw Samsung Galaxy A22 4G met een gehard glazen beschermende lens die is ontworpen om de achterste lenzen van de fotomodule te beveiligen. Exclusief ontworpen voor de Galaxy A22, is het zeer eenvoudig te installeren, ultra dun en ultra helder. Het zal de kwaliteit van foto's en video's niet beïnvloeden. De resultaten zullen precies dezelfde zijn als wanneer het camerablok niet beschermd was. Het glas en de lenzen zullen niet breken in geval van een plotselinge impact. Uw sensoren worden beschermd tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn en tegen stofophoping die de kwaliteit van de foto's kan aantasten.

.

U kunt 7 dagen per week een beroep doen op onze klantendienst

.

Dealy gaat niet alleen over lage prijzen en geweldige aanbiedingen: het gaat ook over de klantenservice, die u kan helpen bij het zoeken naar producten en het volgen van uw bestellingen. U kunt ons telefonisch bereiken of per sms op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw e-mails zeer snel beantwoorden. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!