Scherm beschermers Poco M3 Pro 5G


2 Producten

Het scherm van je Poco M3 Pro is perfect veilig met My Shell

Bescherm het scherm van uw Poco M3 Pro perfect tegen budget prijzen met My Shell. Onze selectie van getemperde screenprotectorsen glazen is de beste op de markt en de goedkoopste. Wij selecteren onze producten zorgvuldig om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de veiligheidsnormen die u verwacht. Ze zijn ultrasterk, gemakkelijk te installeren en maken het scherm niet dikker. Ze zijn ultra helder en optimaliseren de bruikbaarheid en gevoeligheid. Eenmaal geïnstalleerd, zult u snel vergeten dat het scherm beveiligd is en blijft het er lange tijd als nieuw uitzien. Onze getemperde glazen zijn 9H-bestendig, zodat ze niet ontploffen bij een botsing en uw smartphone veilig is tegen krassen, vlekken en watergevaren. Ze zijn ook anti-UV. Door hun filterende werking zullen uw ogen na verloop van tijd minder vermoeid raken. Al onze beschermingen worden aangeboden aan de beste prijzen.

Een geharde glazen lens voor de Poco M3 Pro

Uw Dealy team biedt een ultradunne gehard glazen beschermlens om de cameramodule van uw Poco M3 Pro te beveiligen. Het zal voorkomen dat de sensoren breken in geval van een impact. Het zal ook de sensoren beschermen tegen krassen die zeer schadelijk kunnen zijn. U kunt uw foto's en video's met een gerust hart maken. Wij bieden ook transparante screenprotectorsaan die op de achterkant van de smartphone kunnen worden aangebracht. Ze zijn zeer veilig en stellen u in staat het ontwerp van de telefoon te behouden. Ook hier zal ons lage prijsbeleid u toelaten uw Poco aan te kleden zoals u wilt zonder aan uw budget te denken.

Dealy is 7 dagen per week open voor het volgen van uw bestellingen

Naast het volgen van uw bestellingen kan ons klantenserviceteam u informatie geven over al onze producten. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op onze website. Wij zullen uw schriftelijke berichten zo spoedig mogelijk beantwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.