Samsung Galaxy M12 Hoesjes


137 Producten

Samsung Galaxy M12 hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy heeft de beste prijzen voor Samsung Galaxy M12 covers. Ze worden verkocht vanaf slechts 4,99 €! Ons team selecteert de beste beschermers die tegen onklopbare prijzen worden aangeboden. De hoesjes zijn ultra dun en zeer licht. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of een combinatie van materialen (achterkant van acryl en siliconen randen / achterkant van gehard glas en siliconen randen / dubbele bescherming van siliconen en plastic voor optimale weerstand). Welke u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat hij goed bestand is tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze covers geven directe toegang tot de poorten en bieden een comfortabele en veilige grip. De randen en de achterkant van de telefoon zullen dagelijks perfect beschermd zijn tegen weersinvloeden. Het zal zijn waarde behouden en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. Wij bieden multifunctionele hoesjes die zeer praktisch zijn. U zult sommige zien met een steunring of zeer praktische kaarthouders om niet te veel accessoires te hebben.

.

Hoesjes die de Galaxy M12 een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd ultra duurzaam zijn

.

Wij bieden hoesjes die veiligheid en elegantie combineren. U vindt transparante hoesjes met of zonder verstevigde hoeken, hoesjes van geborsteld koolstofvezel of van kunstleer die opvallen door hun elegantie. Die in monochroom antislip silicone bieden een uitstekende grip. Wij verkopen de Ultra Resistant en Survivor hoesjes tegen ongelooflijk lage prijzen. Ze bieden twee lagen bescherming terwijl ze dun en licht blijven. Er zijn hoesjes van gehard glas die de telefoon een uniek glanzend uiterlijk en ontwerp geven. Wij hebben hoesjes met patronen die de Samsung op een leuke en zeer persoonlijke manier beschermen. U zult er zien met dieren, planten, marmeren stijl of met glitter. Ontdek de variaties en de vele mooie modellen. Profiteer van onze voordelige prijzen en vergeet niet de bescherming van uw telefoon compleet te maken door het scherm te beveiligen met een folie of gehard glas dat wij aanbieden.

Dealy staat in het teken van efficiënte en persoonlijke klantenservice

U kunt dagelijks contact opnemen met onze klantenservice om uw bestellingen telefonisch en per sms op te volgen op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Tik ToK. U zult al ons nieuws en onze promoties kennen.