Realme 8 Pro screenprotectors


2 Producten

Bescherm je Realme 8 Pro-scherm met exclusieve screenprotectors

Dealy verkoopt vanaf slechts € 3,99 ultradunne screenprotectors voor de Realme 8 Pro. Bekijk onze sectie met de beste screenprotectorsen gehard glas. Wij kiezen screenprotectors die gemaakt zijn door de beste fabrikanten. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het hele scherm tegen krassen en stof in geval van een botsing. Onze screenprotectorsen gehard glas zullen als een tweede huid op het glas worden. U vermijdt het risico op ontploffing in geval van een brutale schok. Het aanraakgebied behoudt zijn gevoeligheid en u kunt met de toepassingen werken zonder de beschermende folie te voelen.

De lens is gemaakt van een hoge kwaliteit glas.

Een geharde glazen beschermlens voor de fotomodule

Wij bieden ook een geharde glasbescherming die het glas van het fotoblok en de lenzen beveiligt. U zult uw foto's met een gerust hart kunnen nemen zonder er ooit aan te hoeven denken dat de fotomodule beveiligd is. Veel plezier met uw bezoek

Dealy is ook zijn klantenservice

U kunt onze klantenservice elke dag telefonisch of per sms bereiken op . Ons team zal u kunnen informeren over onze producten en uw bestellingen kunnen opvolgen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via het berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact met ons opnemen". We zijn ook op Facebook, Instragram en Tik Tk.