Realme 8 Pro Covers


6 Producten

Hoge kwaliteit Realme 8 Pro covers en hoesjes tegen lage prijzen

Profiteer van de kortingen van Dealy op Realme 8 Pro covers en hoesjes vanaf € 6,99. Onze covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat dient om de telefoon vast te houden terwijl het de eerste bescherming biedt tegen krassen en stoten. De schelp is omwikkeld met een kunstlederen of echt lederen flap die de hele telefoon beschermt tegen de elementen. Het zal beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. Hij blijft nieuw en verliest zijn waarde niet door krassen en sneden. U voorkomt interne breuken en stofophoping bij knoppen en poorten. Onze zakjes zijn ontworpen met verschillende sluitingen, zodat u de sluiting kunt kiezen die bij u past. U kunt kiezen uit klassieke sluitingen, riemen, knoopsluitingen of flip covers met een in de cover geïntegreerde sluiting. De etuis zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders binnenin en een vak voor geld of kleine documenten (tickets, biljetten, enz.). Sommige worden verkocht met een verwijderbaar koord voor degenen die hun telefoon in de hand willen dragen.

.

Ultra duurzame en persoonlijke covers en hoesjes

Bij Dealy heeft u de keuze uit verschillende coverstijlen om uw telefoon uniek te maken en uw persoonlijke touch te geven. Wij bieden verschillende materialen aan: kunstleder, echt leer, lychee leer, splitleder, nappaleder effect, stof... Wij verkopen monochrome hoesjes die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en er geweldig uitzien. Wij hebben een uitstekend etui van nappaleer, een etui met een omkeerbare magnetische sluiting en multifunctionele etuis met vele kaarthouders. U zult zeker het juiste model vinden dat aan uw behoeften voldoet. Onze zakjes beginnen bij €6,99 en zijn de goedkoopste op de markt.

.

Profiteer van onze klantenservice

Twijfel niet om onze klantendienst te bellen of stuur een sms naar 06 44 64 68 65. Wij zullen ook uw mails beantwoorden ("contacteer ons" sectie). Wij zullen u de status van uw leveringen kunnen meedelen. Wij zijn te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok om u op de hoogte te houden van ons nieuws en onze promoties.