Realme 8 covers


6 Producten

Realme 8 covers en hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Dealy verkoopt Realme 8 covers en hoesjes vanaf slechts € 6,99. Profiteer van de kortingen op alle hoesjes en trakteer uzelf. De covers zijn ontworpen rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Het hoesje houdt de telefoon op zijn plaats en beveiligt de achterkant en de randen. Het wordt vervolgens bedekt door een flap die de telefoon omhult en volledig beschermt. De telefoon is veilig voor ongelukken en u hebt direct toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Een sluiting optimaliseert de veiligheid van de mobiel. De etuis zijn gemaakt als portefeuilles, met binnenin kaarthouders en een uitsparing voor contant geld of bewijsstukken (tickets, memo's, rekeningen, enz.). De hoesjes kunnen worden opgeklapt tot handsfree houders in liggende positie. Onze afdekkingen zullen aan uw veiligheidsbehoeften voldoen. Sommige worden geleverd met een sleutelkoord, zodat u uw mobiel met de hand kunt dragen. Al onze beschermers zijn ultra resistent en beschermen de hele Realme tegen weersinvloeden, ongelukken en slijtage.

.

Premium covers en hoesjes tegen de laagste prijzen op de markt

Wij bieden covers aan die met korting worden aangeboden. Onze kunstlederen hoesjes zijn ingetogen en zeer stijlvol. Ze zijn er in verschillende kleuren, zodat u er een kunt kopen die aan uw verwachtingen en levensstijl beantwoordt. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten te ontdekken, want de covers hebben verschillende tinten van elkaar. Wij bevelen bijvoorbeeld de traditionele kunstlederen hoes aan, die zich onderscheidt door zijn slankheid, zijn ergonomie en zijn zeer aantrekkelijke prijs. De nappalederen hoes biedt een uitstekende grip en u kunt bellen met de hoes gesloten (zoals bij al onze hoesjes). In de handsfreemodus kunt u op een prettige en veilige manier uw e-mails controleren en uw video's bekijken. Ontdek onze echte lederen hoesjes die verkocht worden voor slechts 12,99 €. Voor uzelf of als geschenk, ze zijn zeer stijlvol en zullen aan uw behoeften voldoen. Door een koffer van ma Coque te installeren, bent u zeker van zijn stevigheid en betaalt u alleen waar voor uw geld. Als u onze prijzen bekijkt, zult u zien dat u meerdere covers kunt kopen voor de prijs van één bij onze concurrenten.

.

Onze klantendienst is beschikbaar om uw bestellingen op te volgen

.

Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact". Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u helpen bij uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.