Samsung Galaxy XCover 5 screenprotectors


4 Producten

Stevige screenprotectors en achterste fotomodule tegen lage prijzen voor de Galaxy XCover 5

Dealy heeft een professionele selectie van screenprotectors en achterste fotomodule voor de Samsung Galaxy XCover 5. U vindt een schermfolie voor € 3,99 en een beschermglas voor de camera-unit voor slechts € 5,99. De films en het geharde glas zijn ultradun en zeer goed bestand tegen de elementen (stoten, vallen, krassen, stof en vocht). Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. U zult uw nieuwe smartphone voor een lange tijd houden en het zal gemakkelijker zijn om het tegen een goede prijs door te verkopen.

.

Extra sterke, ultra-duurzame screenprotectors

Met onze professionele geharde screenprotectorsen glazen kunt u uw laptopscherm met een gerust hart gebruiken en foto's maken. Ze zijn zeer sterk en bedekken het hele scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig en zullen de interactiviteit optimaliseren. Het aanraakgebied blijft even gevoelig als voorheen en de interactie met de toepassingen verloopt even snel en soepel. U voorkomt breuk van het binnenwerk, versplintering van de lenzen en glasexplosie bij een harde val. U kunt er zeker van zijn dat uw XCover 5 dagelijks volkomen veilig zal zijn.

.

Onze klantendienst staat tot uw beschikking

Twijfel niet om contact met ons op te nemen via telefoon en sms op 06 44 64 68 65. Wij staan tot uw beschikking om u te helpen en u te informeren over de follow-up van uw bestellingen. Volg ons op Instagram, Facebook en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!