Samsung Galaxy XCover 5 Hoesjes


67 Producten

Professionele en goedkope covers en hoesjes voor de Galaxy XCover 5

Dealy biedt professionele en goedkope covers en hoesjes voor de Samsung Galaxy XCover 5. De omslagen beginnen bij slechts $6,99. Bekijk onze hoesjes die zijn gemaakt om de hele telefoon te beveiligen in geval van een val, tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De beschermers zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de smartphone vasthoudt. De klep bedekt het om het toestel volledig te beveiligen. Onze omslagen zijn ontworpen als portefeuilles, met kaarthouders ter grootte van een creditcard binnenin en een uitsparing voor kleine documenten. De covers dienen als handsfree houder in liggende modus. Ze zijn perfect voor professionals die bijvoorbeeld veel e-mails beantwoorden of aan videoconferenties deelnemen. Sommige hoesjes hebben een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk met de hand te dragen. Met onze hoesjes kunt u de telefoon veilig gebruiken en toch een persoonlijk ontwerp hebben.

Ultra duurzame covers voor thuisgebruikers

Dealy biedt verschillende modellen hoesjes aan, zodat iedereen er een kan vinden die bij hem past. Door onze prijzen te controleren. U zult merken dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. Wij bieden zowel kunstlederen als echt lederen etuis aan, die praktisch en zeer veilig zijn. Deze zijn er in verschillende kleuren en elk model heeft zijn eigen gamma aan tinten. U hebt ook de keuze uit verschillende sluitingen. U vindt riemen, klinknagels, knopen, magnetische sluitingen of flip covers met de sluiting geïntegreerd in de cover. Met de mooie covers (pailletten, panda's, uilen, katten, honden, planten...) die wij aanbieden, kunt u uw smartphone een originele toets geven. Wij verkopen ook zichthoezen die een kijkvenster hebben. U vindt er covers in glanzend leer, vintage, lychee of nappaleder, die zich onderscheiden door hun elegantie en hun weerstand tegen de elementen. Een heel universum van high-end en solide beschermingen die tegen korting worden aangeboden.

.

Dealy: een unieke klantenservice die aan uw behoeften zal voldoen

Twijfel niet om contact met ons op te nemen op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of stuur ons een e-mail via de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen u kunnen helpen en u informeren over de voortgang van uw bestelling. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.