Samsung Galaxy XCover 5 Hoesjes


22 Producten

Extra duurzame en goedkope hoesjes voor de Galaxy XCover 5

Bij Dealy koopt u uw Samsung Galaxy XCover 5 covers met korting. Wij verkopen ze, vanaf slechts 4,99 €! Rust uzelf uit met dunne en stevige beschermingen die perfect zijn aangepast aan de contouren en lijnen van de gsm. Ze beschermen uw telefoon tegen slecht weer en hevige schokken. De achterkant en de randen van de smartphone worden beschermd tegen vallen, krassen, vlekken en stof. De toegang tot de poorten zal direct zijn dankzij de precisie van de uitsparingen. De smartphone zal lang nieuw blijven en u zult hem in betere omstandigheden kunnen doorverkopen. Bij Dealy geniet u van professionele prijzen op alle Samsung Galaxy XCover 5 covers en beschermingen.

Hoesjes voor professionals en particulieren

De XCover 5 is ideaal voor professionals, maar hij kan ook in de smaak vallen bij thuisgebruikers die een waterdichte en solide telefoon willen. Dealy biedt bescherming voor iedereen tegen lage prijzen! Zo zijn er stijve of halfstijve transparante hoesjes (stijve achterkant en flexibele randen) waarmee u uw telefoon kunt beschermen en toch het oorspronkelijke ontwerp kunt behouden. De soepele afdekkingen van koolstofvezel onderscheiden zich door hun bestendigheid tegen slechte weersomstandigheden en door hun soberheid. De Ultra Resistant, Ring Resistant en Survivor beschermingen zijn voor degenen die een dubbele laag van bescherming (siliconen binnenkant en plastic buitenkant) willen. Ontdek onze patroon of gehard glas cases die perfect zijn voor degenen die een chique en persoonlijke bescherming willen. U vindt bij ons bijvoorbeeld hoesjes met dieren (panda's, honden, wolven, katten, uilen...) of in marmerstijl. Wij bieden kunstlederen hoesjes met geïntegreerde kaarthouders of hoesjes met een ring die als handsfree houder dient. Wij bieden kunstlederen etuis met geïntegreerde kaarthouders of etuis met een ring die dienst doet als handsfree houder, zodat u dagelijks verschillende accessoires gemakkelijker bij u kunt dragen. U zult profiteren van onze onverslaanbare prijzen.

.

Contacteer ons op 06 44 64 68 65 en volg ons op uw sociale netwerken

Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) voor de opvolging van uw bestellingen. Wij zullen uw e-mails zeer snel beantwoorden. U vindt onze mailbox in de rubriek "contact". Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties en nieuwtjes.