Xiaomi Mi 11i 5G screenprotectors


3 Producten

De beste screenprotectors en foto module voor Mi 11i 5G tegen lage prijzen

Profiteer van Dealy's kortingen op de Xiaomi Mi 11i 5G screenprotectors en achterste fotomodule. Er is een beschermfolie voor het scherm voor slechts € 3,99 en een beschermlens van gehard glas voor de camera voor € 5,99. Uw telefoon is niet immuun voor schokken en ongelukken die fataal kunnen zijn. Wij raden aan het scherm te beschermen tegen de elementen (stoten, krassen, vlekken en stof). U hoeft het glas niet te vervangen en vermijdt interne breuk. Met een folie of gehard glas blijft het scherm nieuw en kunt u de mobiele telefoon gemakkelijker doorverkopen. Onze gehard glas films zijn 9H bestendig. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt met de toepassingen werken zonder te worden gehinderd door de bescherming.

.

Een beschermende lens voor de achterste cameramodule van Xiaomi

Het glas en fotoblok op uw Xiaomi Mi 11i lopen het risico te breken of te krassen als u ze niet beschermt. Dankzij het ultradunne en ultrasterke geharde glas kunt u met een gerust hart foto's maken zonder het risico te lopen uw sensoren te beschadigen. U voorkomt krassen die schadelijk kunnen zijn voor foto's en video's. U zult uw opnamen veilig maken en u zult uw telefoon gemakkelijker doorverkopen.

Neem dagelijks contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

Onze klantendienst volgt uw bestellingen per telefoon en sms op: 06 44 64 68 65. U kunt ons ook per e-mail bereiken via de rubriek "contact" op deze site. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook en Instagram. We zijn ook op Tik Tok. Aarzel niet om onze blog te raadplegen die wij regelmatig verrijken met zeer interessante artikelen.