Xiaomi Mi 11i 5G Hoesjes


82 Producten

De beste deal voor goedkope covers voor de Mi 11i 5G

De Xiaomi Mi 11i 5G covers zijn geprijsd vanaf 4,99 pond. Profiteer van onze kortingen en rabatten op alle hoesjes. Onze hoesjes zijn ontworpen in siliconen, harde of soepele kunststof, gehard glas of gemengde materialen (dubbele bescherming/gerichte bescherming, afhankelijk van de te beveiligen voorwerpen). Die met gehard glas voor de achterkant hebben siliconen voor de randen. Onze beveiligingen geven een persoonlijk tintje aan uw telefoon en blijven tegelijkertijd zeer veilig. Ze zijn exclusief ontworpen voor de Xiaomi Mi 11i 5G. Ze beschermen uw telefoon tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze bieden directe toegang tot de poorten en functies van de smartphone.

.

Ultra duurzame hoesjes voor alle stijlen

Wij verkopen verschillende modellen, zodat u de bescherming kunt kopen die het beste bij uw behoeften past. U vindt transparante hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Ze zullen het originele ontwerp van uw telefoon behouden. De soepele en geborstelde koolstofvezel geeft een sobere en elegante toets en is tegelijkertijd zeer goed bestand tegen slecht weer. Onze kunstlederen omslagen zijn ideaal voor professionals en liggen zeer prettig in de hand. Sommige hebben een ring die ook als hands-free houder kan dienen. Met de nieuwe versies kunt u uw smartphone zowel in verticale als in horizontale modus gebruiken. Zo kunt u handsfree van uw gsm genieten. U ziet ook onze populaire Survivor en Ultra Resistant hoesjes die een dubbele bescherming bieden, afhankelijk van wat u wilt beschermen. We breiden ook onze reeks marmeren hoesjes uit. U zult ze vinden met een kleurrijk dessin, met geometrische of aquarelmotieven bijvoorbeeld. Wij raden u aan de vele variaties te bekijken die u zullen bevallen. Wij raden iedereen die een hoesje bezit aan om ook het scherm en de fotomodule van zijn telefoon te beschermen. U vindt verschillende modellen van beschermingen (folie of gehard glas) om breuk te voorkomen in geval van een val en krassen.

.

Wij zijn elke dag open en aanwezig op uw sociale netwerken

Twijfel niet om ons te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen die u kunt vinden in de rubriek "contact" van deze site. Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.