Xiaomi Mi 11 Ultra screenprotectors


3 Producten

Bescherm het scherm en de fotomodule van uw Xiaomi Mi 11 Ultra tegen lage prijzen bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van scherm en achterste fotomodule beschermers voor uw Xiaomi Mi 11 Ultra tegen gereduceerde prijzen. Bespaar geld en profiteer van onze geweldige prijzen. Wij verkopen screenprotectors van hoge kwaliteit die dun en weerbestendig zijn. Het scherm en de lenzen worden beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De films worden als een tweede huid op het scherm. Ze zijn HD en zeer duidelijk. Het geharde glas is 9H bestendig. Zij zullen voorkomen dat het glas breekt bij een plotselinge impact. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. Wij selecteren alleen screenprotectorsen gehard glas die het hele scherm beveiligen. Wij bieden, alleen, een exclusieve selectie van beschermers waarvan wij zeker zijn dat ze aan uw veiligheidsverwachtingen zullen voldoen.

.

Een ultra-transparante lens van gehard glas voor de cameramodule aan de achterkant van de Mi 11 Ultra

Wij bieden u de beste beschermingsoplossing voor de achterste fotomodule van uw telefoon. Deze ultradunne en ultrasterke lens van gehard glas is zeer eenvoudig te installeren. Het voorkomt het risico van krassen en is schokbestendig. De kwaliteit van de foto's zal uitzonderlijk blijven.

Onze adviseurs zijn er om u te helpen.

Onze adviseurs zijn elke dag beschikbaar

Heeft u vragen over onze producten? Onze klantendienst zal u graag helpen met uw zoektocht. Wij zullen ook in staat zijn om uw bestellingen op te volgen. U kunt ons bereiken per telefoon en per sms op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op onze website. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.