Xiaomi Mi 11 Ultra Hoesjes


16 Producten

Dealy: ultra-duurzame hoesjes en tassen tegen lage prijzen bij Dealy

Profiteer van Dealy's aanbiedingen voor Xiaomi Mi 11 Ultra flipcoversen hoesjes. Ze zijn geprijsd vanaf slechts £6.99. Wij selecteren de beste bescherming op de markt en bieden u die aan tegen ongelooflijk lage prijzen. Onze hoesjes zijn gemaakt van een ultra-resistent siliconen hoesje dat een eerste bescherming biedt aan de achterkant en de randen van de telefoon. De flap van imitatieleer of echt leer dient als tweede bescherming voor de hele telefoon. Onze zakken zijn ontworpen als portefeuilles om uw belangrijkste accessoire te worden. U kunt uw creditcards of reisdocumenten in de openingenaan de binnenkant steken. U kunt de binnenzak ook gebruiken om geld of documenten in op te bergen. Sommige hebben een afneembaar riempje, dat erg handig is om de telefoon vast te houden. Wij bieden covers met een magnetische sluiting, flip-style hoesjes met de sluiting geïntegreerd in de cover en view covers met een duidelijk kijkvenster. Het enige wat u hoeft te doen, is de hoes kiezen die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet.

.

Premium covers voor een premium telefoon

Ontdek onze collectie covers en hoesjes die tegen onklopbare prijzen worden verkocht. U vindt er klassieke monochrome lederen of kunstlederen hoesjes van de hoogste kwaliteit. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, aangezien deze van omslag tot omslag verschillen. U moet ook eens kijken naar de collecties van fancy covers. De ontwerpen kunnen verschillen voor elk van de aangeboden kleuren. Nogmaals, wij raden u aan om elke optie te bekijken. U kunt covers vinden met dieren, planten, marmerstijl of met glitter. U zult dol zijn op de hoes met luipaardhuideffect, die uw mobiele telefoon veel karakter geeft. Ultra resistent, ergonomisch en met een uniek en origineel design. Wij verkopen ook etuis met een vakje met ritssluiting dat kan worden gebruikt als tasje of als vakje voor bijvoorbeeld uw hoofdtelefoon. Wij wensen u veel plezier bij uw bezoek aan ons!

Een enkel nummer om ons te bereiken: 06 44 64 68 65

U kunt ons telefonisch of per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons prikbord in de rubriek "contact". Zij zijn voor ons zeer nuttig om beter aan uw behoeften en verwachtingen te beantwoorden. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.