Xiaomi Mi 11 Ultra Hoesjes


42 Producten

Alle Xiaomi Mi 11 Ultra hoesjes zijn afgeprijsd bij Dealy

Koop uw Xiaomi Mi 11 Ultra hoesjes tegen onklopbare prijzen bij Dealy. Wij bieden de beste selectie van beschermers die zijn geprijsd vanaf slechts € 4,99. De hoesjes zijn ultradun, ultrabestendig en zeer licht. Zij beschermen de achterkant en de randen van de telefoon bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Dankzij de precieze openingenhebt u direct toegang tot de poorten en functies van de mobiele telefoon. Sommige covers zetten de knoppen ook vast met zeer zachte siliconen. Onze covers zijn gemaakt van siliconen, kunststof of gemengde materialen (acryl achterkant en siliconen randen / gehard glas achterkant en siliconen randen). U vindt stijve, flexibele, halfstijve (stijve rug en flexibele randen) beschermers.

Veiligheid

Veiligheid betekent niet verveling

Wanneer u kiest voor My Shell, bent u verzekerd van het kopen van zeer betrouwbare bescherming die ook uw Xiaomi Mi 11 Ultra zal personaliseren. U vindt een gevarieerde selectie van ultra duurzame hoesjes met verschillende ontwerpen om u tevreden te stellen. Wij bieden klassieke en succesvolle hoesjes zoals transparante hoesjes, hoesjes van koolstofvezel, monochrome kunstlederen hoesjes met een ring die als handsfree houder dient. Wie optimale veiligheid wenst, kiest voor de modellen Survivor en Ultra Resistant, die twee opeenvolgende beschermingslagen bieden (kunststof en siliconen). De Survivor case optimaliseert ook het geluid van de telefoon. U vindt ook siliconen of monochrome plastic hoesjes. Ze zijn er in verschillende kleuren, zodat u precies de kleur kunt kiezen die u wilt. Al onze hoesjes zijn gemakkelijk te installeren en geven u een persoonlijk tintje.

Let op: wij hebben geen van onze hoesjes in voorraad.

Contacteer ons voor opvolging

Onze klantenservice reageert dagelijks om uw bestellingen te volgen. Wij zijn per telefoon en sms bereikbaar op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook schrijven via ons berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact met ons opnemen". Wij kunnen u ook informeren over onze producten. Je kunt op de hoogte blijven van onze promoties door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok.