Oppo A94 5G Hoesjes


68 Producten

Alle Oppo A94 5G hoesjes en cases zijn afgeprijsd bij Dealy

Ontdek de Dealy collectie covers en hoesjes voor de Oppo A94 5G vanaf slechts € 6,99. Wij bieden een grote selectie voor iedereen tegen onklopbare prijzen. Onze covers zijn gemaakt rond een hoesje dat de telefoon zal houden terwijl het een eerste bescherming biedt tegen stoten en krassen. Het hoesje is bedekt met een kunstlederen of echt lederen flap die de hele telefoon beschermt tegen de elementen. De telefoon zal volledig beschermd zijn tegen vallen, stoten, krassen, vlekken en stof. Het zal in perfecte staat blijven en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen. U voorkomt interne breuk en u hebt geen last van stofophoping bij de knoppen en poorten. Wij bieden een verscheidenheid aan sluitingen, zodat u de stijl van sluiting kunt kiezen die bij u past. U vindt sluitingen met een knop, flip cover-stijl met een sluiting ingebouwd in de cover, riem covers en nog veel meer. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor geld of kleine documenten (tickets, biljetten, enz.). Sommige van onze flap cases worden geleverd met een verwijderbaar koord voor degenen die hun smartphone in hun hand willen dragen.

.

Persoonlijke zware hoesjes

Wij bieden verschillende materialen voor uw Oppo A94 5G flip covers. Wij verkopen kunstleder, echt leer, lychee leer, splitleder, nappaleder effect, stof... Onze monochrome hoesjes zijn er in verschillende kleuren die iedereen zullen aanspreken. Onze selectie omvat, bijvoorbeeld, een geweldige mat lederen stijl case, een mooie retro rivet case, multi-functionele cases met veel kaarthouders. Als u uw smartphone graag in de hand houdt, raden wij u aan te kiezen voor een hoesje met een afneembaar riempje. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat u profiteert van zeer interessante prijzen en dat u meerdere beschermingen kunt kopen voor de prijs van één elders. Veel plezier met uw bezoek aan onze website!

Let u er alstublieft op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van onze website.

Profiteer van onze klantenservice

Neem gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie over onze producten. U kunt ons bellen of een e-mail sturen op 06 44 64 68 65. Onze e-mail is te vinden in de "contact us" sectie van deze site. Wij zullen u ook de status van uw leveringen kunnen meedelen. U kunt ons bereiken op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.