Oppo A74 5G screenprotectors


4 Producten

De beste korting Oppo A74 5G screenprotectors zijn bij Dealy

Dealy verkoopt screenprotectors voor de Oppo A74 5G vanaf slechts € 3,99. Profiteer van onze lage prijzen voor folie en supersterk gehard glas. Onze screenprotectors zijn HD en zijn gemakkelijk te installeren op het glas van de telefoon. Ze worden als een tweede huid op het scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze beschermen het hele scherm bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Deze screenprotectors zijn explosiebestendig en UV-bestendig. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt gemakkelijk communiceren met de toepassingen. Onze screenprotectorsen gehard glas zorgen ervoor dat het glas er lange tijd als nieuw uit blijft zien.

.

Een module beschermlens in gehard glas foto

.

Wij verkopen, voor slechts € 5,99, een beschermende lens voor de achterste module van de Oppo A74 5G. HD, dun en ultrabestendig, beschermt het glas en de lenzen van de telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U kunt uw foto's en video's met een gerust hart maken. Deze bescherming laat geen sporen na als u hem verwijdert.

.

Contacteer onze klantendienst om uw bestellingen te volgen

.

Wij zijn bereikbaar via e-mail ("contacteer ons" sectie), telefoon en sms (06 44 64 68 65) om uw bestellingen te volgen. Volg ons nieuws op Facebook, Instagram en Twitter om als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties en kortingen.

We houden je op de hoogte.