Oppo A74 5G hoesjes


14 Producten

Het beste van ultra duurzame hoesjes aan korting

Bij Dealy vindt u dunne, lichte, ultra duurzame en goedkope covers voor de Oppo A74 5G. Ze worden verkocht vanaf slechts € 4,99 en bieden optimale bescherming voor de achterkant en de randen van de telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en passen perfect bij de contouren en lijnen van de smartphone. De openingenbij de poorten en knoppen zijn nauwkeurig om directe toegang en eenvoudig opladen mogelijk te maken. Onze beschermers zijn zeer effectief tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Naast het feit dat ze ultra-resistent zijn, geven ze uw Opoo A74 5G een stijlvolle look.

.

Hoesjes voor iedereen tegen ongelooflijk lage prijzen

Onze ploeg selecteert de beste hoesjes die met korting worden verkocht. U vindt de beste selectie van covers die uw Oppo veilig en beschermd houden. Wij hebben siliconen of doorzichtige plastic covers die het originele ontwerp van de telefoon zullen behouden. De monochrome siliconen zijn ideaal voor wie een sobere en gedistingeerde bescherming wenst. De kleurschakeringen verschillen van geval tot geval. U zult koolstofvezel, geborstelde stijl of lychee kunstlederen hoesjes zien die een zeer goede grip op het toestel bieden. De Ultra Tough en Survivor hoesjes zijn ideaal voor wie de beste bescherming wil in geval van een plotse impact. Zij zullen inwendige breuk en uitwendige schade voorkomen. Wij bieden hoesjes van gehard glas die zeer duurzaam zijn en de telefoon een persoonlijke uitstraling geven. Als u voor Dealy kiest, kunt u zeker zijn van de kwaliteit van onze producten. Volg ons op sociale netwerken om op de hoogte te blijven van onze promoties en "speciale korting"-acties.

.

U kunt ons bellen om uw bestellingen te volgen op 06 44 64 68 65

.

U kunt ons bellen of sms'en op dit nummer. U kunt ons ook een e-mail sturen via de rubriek "contact". We nodigen u uit om ons te volgen op Facebook, Instagram en Twitter om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.