Sony Xperia 10 III screenprotectors


4 Producten

Screen protectors voor Xperia 10 III zijn in de aanbieding

Dealy biedt ultrasterke en goedkope screenprotectorsen gehard glas voor het scherm van uw Sony Xperia 10 III. Ze beginnen bij slechts £3.99 en zijn exclusief ontworpen voor het scherm van de telefoon. De beschermers zijn ultradun en zeer gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze bedekken het hele scherm en beschermen het tegen stoten, krassen, vegen en stof. Het is alsof je scherm niet beschermd is. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn explosieveilig en UV-bestendig. Uw telefoon is perfect beschermd als u de bescherming aanvult met een hoesje of cover.

.

Een beschermende lens voor de Sony Xperia 10 III achterste cameramodule

Wij verkopen een gehard glazen beschermlens voor uw Xperia 10 III fotomodule. Ultra dun en HD, het installeert op het glas. Het zal de lenzen beveiligen in geval van een impact. De sensoren worden niet bekrast en u vermijdt de ophoping van stof die de kwaliteit van de foto's kan aantasten. Deze bescherming heeft geen invloed op foto's en video's. Het is alsof je lenzen niet beschermd zijn.

Dealy is beschikbaar om uw bestellingen te volgen

.

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via telefoon en sms op 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact". Wij zullen u kunnen helpen bij uw zoektocht en bij de follow-up van uw bestellingen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties. Geniet van uw bezoek!