Sony Xperia 10 III Hoesjes


38 Producten

Grote deals op Xperia 10 III covers en hoesjes

Dealy biedt de beste selectie van covers en hoesjes voor de Sony Xperia 10 III. Verkocht vanaf £6.99, ze zullen ook uw mobiele telefoon personaliseren. U vindt exclusieve modellen die zijn gebouwd rond een zeer schokbestendig siliconen hoesje. Hierdoor blijft de smartphone perfect zitten en biedt hij de eerste bescherming. De lederen of kunstlederen flap biedt een tweede bescherming. De smartphone zal volledig beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult nog steeds directe toegang tot de poorten hebben. Onze etuis zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders (kredietkaartformaat) en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten zoals tickets of biljetten. Wij hebben hoesjes met een afneembaar riempje voor wie zijn telefoon in de hand wil dragen. De voorflap wordt een zeer handige handsfree houder voor het bekijken van films of video's. Wij bieden ook hoesjes aan waarbij de sluiting in de voorkant is geïntegreerd (flip covers) en hoesjes met een kijkvenster (view covers).

.

Bespaar geld terwijl je jezelf trakteert

U vindt veel betaalbare flip covers. Met onze hoesjes is uw telefoon veilig en ziet hij eruit zoals u. Wij bieden hoesjes in imitatieleer of in monochroom echt leer die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. U vindt bij ons nappaleer, lychee leer effect, retro design, vintage of stof... Wij hebben magnetische sluitingen en verschillende sluitingen: klinknagels, knopen, retro stijl, riem, drukknoop. Wij bieden vele mooie covers die uw mobiele telefoon een persoonlijk tintje geven. Ontdek de covers met bloemen, bomen of landschappen. Die met dierenmotieven (panda's, tijgers, leeuwen, giraffen, panda's, vogels...) zijn geweldig en net zo veilig. Ze zijn perfect voor kinderen en jongeren. Misschien vindt u de glitterende, de marmeren of onze beroemde luipaardhuidhoes mooi. Professionals zullen de ideale covers vinden om veel kaarten in te bewaren. U vindt zeker de juiste cover om uw Sony Xperia 10 III aan uw wensen aan te passen.

.

Wij zijn elke dag goed bereikbaar

Je kunt ons gemakkelijk vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok. Zo blijft u op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties. Onze klantendienst is telefonisch en per sms bereikbaar op het nummer 06 44 64 68 65. U kunt ons ook een e-mail sturen via ons berichtensysteem dat u vindt in de rubriek "contact". Geniet van uw bezoek aan Dealy!