Sony Xperia 10 III Hoesjes


9 Producten

Extra duurzame hoesjes voor budget prijzen voor de Xperia 10 III

Grijp de beste aanbiedingen en bescherm uw Sony Xperia 10 III met afgeprijsde covers bij Dealy. Onze covers beschermen de achterkant, randen, lens en knoppen van uw smartphone optimaal. Degene die wij verkopen zijn gemaakt van siliconen, plastic of zijn hybriden (plastic achterkant en siliconen randen). Ze beginnen bij slechts £4.99. Wij bieden sommige met een 9H gehard glazen achterkant en siliconen randen. De mobiele telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De hoesjes bieden een uitstekende grip zodat u ze niet kunt laten vallen. Ze hebben nauwkeurige openingenbij de poorten, zodat u er rechtstreeks en gemakkelijk bij kunt. Uw smartphone blijft lang als nieuw en u kunt hem gemakkelijker doorverkopen.

Premium hoesjes

Premium hoesjes die uw Sony een persoonlijk tintje geven

Wij verkopen veel verschillende hoesjes met verschillende stijlen, zodat iedereen de juiste bescherming voor zijn behoeften kan vinden. We hebben de klassieke doorzichtige hoesjes, geborstelde hoesjes, koolstofvezel hoesjes of kunstlederen hoesjes. U vindt de Ultra Resistant en Survivor hoesjes die twee lagen van bescherming bieden. De exemplaren met een steunring maken het gemakkelijker om de smartphone handsfree te gebruiken. We hebben ook hoesjes met verschillende ontwerpen en patronen. Er zijn glitter-, dieren-, bloemen- en marmerdessins. Onze zakenkoffers hebben een stand voor landschapsgebruik. Ze zijn perfect voor het lezen van e-mails, het bekijken van video's of voor conferenties. U vindt ze met handige kaarthouders voor wie niet met veel accessoires wil rondlopen. Onze hoesjes zijn zo goedkoop dat u er meerdere kunt kopen voor de prijs van één van onze concurrenten.

Wij helpen u graag.

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen en ons volgen op uw favoriete sociale netwerken

Aarzel niet om ons een e-mail te sturen (rubriek "contact") of bel ons (en sms) op 06 44 64 68 65. Onze adviseurs zullen u informeren over onze producten en uw bestellingen opvolgen. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties en kortingen.