Sony Xperia 5 III screenprotectors


4 Producten

Bescherm uw Xperia 5 III scherm en fotomodule met scherp geprijsde beschermers

Dealy heeft de beste selectie van scherm en achterste fotomodule beschermers voor de Sony Xperia 5 II. Een folie voor het scherm kost € 3,99 en een lens van gehard glas voor de camera-unit kost slechts € 5,99. Ze zijn uiterst dun en zijn zeer goed bestand tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De screenprotectorsen geharde lenzen zijn gemakkelijk te installeren. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze voorkomen glas- en schermbreuk, krassen die de waarde van de telefoon verminderen en stof in de openingen. Het aanraakgebied blijft ook gevoelig en u kunt met een gerust hart met toepassingen werken.

Een geweldige lens van gehard glas voor de cameramodule voor slechts £5.99

Wij raden aan de achterste foto-unit van Sony te beveiligen met onze ultradunne, ultrasterke beschermlens van gehard glas. Gemakkelijk te installeren, beschermt het glas en de lenzen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. U zult met een gerust hart foto's en video's kunnen maken. Ultra transparant, het zal de kwaliteit van de beelden niet beïnvloeden.

.

We zijn elke dag bereikbaar en zitten op Facebook, Instagram en Tik Tok

Twijfel niet om ons te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zullen uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Door ons te volgen op sociale netwerken, wordt u op de hoogte gehouden van ons nieuws en onze promoties.