Sony Xperia 5 III Hoesjes


9 Producten

Geniet van lage prijzen op Xperia 5 III covers en hoesjes

Bij Dealy vindt u afgeprijsde Sony Xperia 5 III covers en hoesjes. Ze worden verkocht vanaf £6,99, zijn ultra duurzaam en multifunctioneel. Ons team selecteert artikelen die exclusief voor de telefoon zijn ontworpen. De zakjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de telefoon een eerste bescherming geeft. De klep bedekt het en zet de hele telefoon vast. De telefoon wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Onze hoesjes bieden gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon. U kunt uw telefoon opladen zonder de bescherming te hoeven verwijderen. Zij zijn voorzien van een sluiting die de veiligheid van de Sony optimaliseert. Sommige van onze hoesjes hebben een magnetische sluiting in de voorkant. Je zult ze "flip covers" noemen. Al onze omslagen hebben kaarthouders binnenin en een uitsparing voor contant geld of kleine documenten (tickets, rekeningen, memo's, enz.). Wij bieden een aantal die worden geleverd met een praktische afneembare riem voor het dragen van de smartphone in uw hand.

Smartphone covers

Beschermers voor alle kleine prijzen

Welke hoes u ook koopt, hij biedt ultrasterke bescherming tegen de elementen (schokken, krassen, vlekken en stof). U vindt dunne en lichte monochrome hoesjes, van kunstleer of leer, die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. U hebt de keuze uit verschillende materialen: lycheeleer, nappaleer, vintage, splitleer of retroleer... Wij verkopen etuis met verschillende sluitingen: klassieke sluitingen, magnetische sluitingen, drukknopen, vintage sluitingen, met klinknagels... Onze klepvakken kunnen gemakkelijk worden omgevouwen tot zeer handige handsfree houders in liggende positie. Wij bieden ook luxe hoesjes die zeer goed bestand zijn tegen ongelukken en slijtage. Er zijn er met dieren, bloemen, landschappen, de beroemde luipaardhuidstijl die een grote hit is en vol verrassingen zit. U vindt veel zakelijke stijl covers die hebben kaarthouders en zijn ideaal voor het bedrijfsleven.

.

We zijn elke dag bereikbaar

U kunt ons per telefoon en sms bereiken op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mail adres in de "contact us" sectie onderaan deze pagina. . Als u op de hoogte wilt blijven van onze promoties, raden wij u aan ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt ook op de hoogte gehouden van ons nieuws. Bovendien verrijken wij onze blog regelmatig met praktische artikelen over bescherming.

.