Sony Xperia 5 III Hoesjes


1 Product

Uw Xperia 5 III is perfect beschermd met een hoesje

Koop de goedkoopste en meest duurzame Sony Xperia 5 III hoesjes op de markt bij Dealy. Ze worden verkocht vanaf slechts 4,99 €. Ze zijn dun en licht en zijn hyperbestendig tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U beveiligt de telefoon tegen interne breuk en de toetsen worden beschermd tegen stof. De telefoon zal nieuw blijven en u zult hem in betere omstandigheden kunnen doorverkopen. Onze covers zijn gemaakt van verschillende materialen: siliconen, plastic, mix van materialen (plastic achterkant en siliconen bumper / gehard glas achterkant en siliconen randen). Onze hoesjes bieden met hun precieze openingengemakkelijk toegang tot de poorten en functies van de telefoon. Naast een optimale bescherming van uw Sony, profiteert u ook van ons eerlijkste prijsbeleid.

.

Premium hoesjes die uw Xperia 5 III een persoonlijk tintje geven

Wij verkopen hoesjes in gewoon doorzichtig silicone of met versterkte hoeken. Sommige zijn gemaakt van siliconen of soepele of harde kunststof. Ze zijn er in verschillende kleuren. Er zijn er die bekleed zijn met anti-slip kunstleder. Wij selecteren hoesjes met een steunring, die zeer handig is voor handsfree gebruik. Wij bieden de Ultra Resistant hoesje en de Survivor hoesje die dubbele bescherming bieden en ideaal zijn voor wie maximale bescherming wil in geval van een plotse impact. Bekijk onze fantasie covers met dieren, bloemen, landschappen en leuke boodschappen. Hiermee kunt u uw telefoon een persoonlijk tintje geven en tegelijkertijd de achterkant en randen van de Sony perfect beschermen.

.

Onze klantendienst is elke dag open

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 per telefoon en sms. Onze email staat in de "contact" sectie. Of het nu gaat om onze producten of om de opvolging van uw bestellingen, wij zullen zeer snel op uw verzoeken reageren. Aarzel niet om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. U wordt op de hoogte gehouden van ons nieuws en zult als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.