Sony Xperia 1 III screenprotectors


3 Producten

Supersterke Xperia 1 III screenprotectors en fotomodule tegen lage prijzen

Bij My Shell vindt u de beste discount screenprotectors en rear photo pad voor de Sony Xperia 1 III. Wij verkopen de meest weerbestendige producten. De screenprotectorsen het geharde glas voor het scherm zijn ultradun en zeer gemakkelijk aan te brengen. Ze laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Ze beschermen het hele scherm tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De aanraakzone zal zijn gevoeligheid behouden. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Ze zijn anti-explosie en UV.

Een HD lensbeschermer

Wij bieden ook een lens van gehard glas om de cameramodule van de Sony Xperia 1 III te beveiligen. Het is ultra dun en HD. Het zal het glas en de lenzen beschermen tegen weersinvloeden. U vermijdt krassen die schadelijk kunnen zijn en stof dat de kwaliteit van foto's en video's zou kunnen aantasten. Het is alsof je achterste camera module niet beschermd was. Profiteer van onze kortingen en lage prijzen op alle artikelen.

.

Volg ons op Facebook, Instagram en Tik Tok

Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice om u te helpen met uw zoektocht en uw bestellingen te volgen. U kunt ons bellen of sms'en op 06 44 64 68 65. U vindt ons e-mailadres in de rubriek "contact" op deze site. Wij zijn ook te vinden op uw favoriete sociale netwerken. Door ons te volgen, zult u als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.