Sony Xperia 1 III Hoesjes


22 Producten

Sony Xperia 1 III covers en hoesjes zijn in de aanbieding

Bij Dealy vindt u goedkope covers en hoesjes voor uw Sony Xperia 1 III. Profiteer van onze ultra-resistente beschermingen tegen discountprijzen en verwen uzelf. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een ultra-resistent siliconen hoesje. Dit houdt de telefoon op zijn plaats en biedt een eerste beschermingslaag voor de achterkant en de randen. De klep bedekt het hoesje en omhult de hele smartphone. Deze zal worden beveiligd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het zal niet beschadigd worden en u zult geen last hebben van krassen waardoor het zijn waarde zou verliezen. Uw smartphone wordt beschermd tegen stofophoping die schadelijk kan zijn voor de knoppen, de achterste cameramodule en het scherm. De poorten en functies zijn gemakkelijk toegankelijk dankzij de nauwkeurige uitsparingen. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met kaarthouders en een binnenzak voor geld of documenten zoals tickets, biljetten, memo's, bankbiljetten. De hoes kan gemakkelijk worden opgevouwen en dient als een zeer handige handsfree houder in liggende positie.

.

Persoonsgebonden hoesjes en zakjes

Bij Dealy vindt u covers en hoesjes voor iedereen. Wij verkopen ze voor alle leeftijden en levensstijlen. Of het nu voor uzelf is, voor uw kinderen of als cadeau, u vindt altijd de hoes die aan uw behoeften en verwachtingen voldoet. Wij bieden covers voor zwaar gebruik die ideaal zijn voor iedereen. Ze zijn gemaakt van monochroom kunstleer en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn bekledingen in lychee leer stijl die sober maar origineel zijn. Wij verkopen ze vanaf slechts £ 6,99 en ze zijn gemaakt van kunstleer, splitleer en echt leer. Ze zijn ideaal voor professionals en voor wie op zoek is naar stijlvolle bescherming. Wij bieden mooie covers. Ze zijn perfect voor u en uw kinderen. Ze zijn nog steeds zeer duurzaam en geven uw Sony een persoonlijk tintje. U vindt er ook een verscheidenheid aan sluitingen: klinknagels, knopen, riemen, flip covers, omkeerbare sluitingen om gemakkelijker over te schakelen naar de stand. Al onze hoesjes zijn scherp geprijsd, zodat u er meerdere kunt kopen en uzelf kunt verwennen.

Onze klantenservice

Onze klantenservice staat elke dag voor u klaar

Twijfel niet om contact met ons op te nemen om te informeren naar de voortgang van uw bestellingen. Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen (rubriek "contact"). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.