Sony Xperia 1 III Hoesjes


12 Producten

Sony Xperia 1 III covers vanaf slechts € 4,99

Ontdek de ultrabestendige hoesjes van Dealy voor uw Sony Xperia 1 III tegen onklopbare prijzen. Onze beschermers zijn gemaakt voor de telefoon en worden met korting aangeboden. Ze zijn dun en zeer licht en gaan als een tweede huid om de telefoon zitten. Ze zijn gemaakt van siliconen, plastic of verschillende materialen (plastic achterkant en siliconen randen / achterkant van gehard glas en siliconen randen). Er zijn stijve hoesjes en andere die flexibel of halfstijf zijn. De openingenvoor de poorten en knoppen zijn op maat gemaakt voor een directe en gemakkelijke toegang. Uw telefoon wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. De achterkant en de randen van de telefoon blijven nieuw. Het zal makkelijker zijn om het door te verkopen tegen een goede prijs.

.

Pas uw Sony aan met de behuizing van uw keuze

Bij My Shell verkopen we ontwerpen die iedereen zullen aanspreken. U vindt doorzichtige hoesjes met of zonder versterkte hoeken. Wij hebben sommige monochrome siliconen en er zijn er in vele kleuren. De exemplaren van imitatieleer of lycheeleer zijn dun en zeer elegant. Wij bieden onze Ultra Resistant hoesjes en de Survivor, die gemaakt zijn voor diegenen die op zoek zijn naar maximale veiligheid in geval van een plotselinge impact. De koolstofvezel hoesjes zijn ideaal voor wie een stijlvolle en discrete bescherming wenst. We hebben hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Ze zijn zeer goed beschermd tegen stoten en krassen. Wij verkopen ook mooie hoesjes met ontwerpen die iedereen zullen bevallen die zijn smartphone een persoonlijk tintje wil geven. U profiteert ook van onze supervoordelige prijzen en kortingen. Geniet van uw bezoek!

Contact ons gemakkelijk om uw bestellingen te volgen

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze "contacteer ons" sectie geeft u toegang tot onze e-mail. Aarzel niet om het te gebruiken. Wij kunnen u helpen bij het zoeken naar producten en het opvolgen van uw bestellingen. Door ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok, zult u op de hoogte zijn van ons nieuws en als eerste op de hoogte zijn van onze promoties.

.