Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G screenprotectors


5 Producten

Schermbeschermers beginnen bij £3.99

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G. Wij verkopen geharde screenprotectorsen beglazingen die gemakkelijk te installeren zijn en die geen sporen op het glas achterlaten wanneer u ze verwijdert. Het hele scherm wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het geharde glas is 9H bestendig. Ze zijn explosie- en UV-bestendig. Ook het aanraakgebied blijft gevoelig en u zult optimaal en op een prettige manier met de toepassingen kunnen werken. U zult ook het scherm in uitstekende conditie houden. Het zal dan voor u gemakkelijker zijn om de telefoon door te verkopen.

.

Een unieke bescherming voor de Mi 11 Lite / Mi 11 lite 5G-cameramodule voor slechts € 5,99

Wij raden aan de achterste fotomodule van uw telefoon te beveiligen met onze ultrasterke bescherming van gehard glas. Zeer gemakkelijk te installeren, beschermt het glas en de lenzen. Ze zullen veilig zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof zonder de kwaliteit van foto's en video's aan te tasten.

.

Onze klantendienst volgt uw bestellingen

.

Twijfel niet om contact op te nemen met onze klantenservice als u informatie nodig heeft en om uw bestellingen te volgen. Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen via onze rubriek "contact". Wij raden u aan ons te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze promoties. We zijn ook op Instagram en Tik Tok.