Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G hoesjes


87 Producten

Koop uw Xiaomi Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G hoesjes vanaf slechts € 4,99

Bij Dealy, koopt u uw Xiaomi Mi 11 Lite 4G / Mi 11 Lite 5G hoesjes en beschermers met korting. Geniet van kortingen en promoties op alle artikelen. Wij verkopen siliconen en plastic hoesjes die ultra dun, lichtgewicht en zeer goed bestand tegen schokken, krassen, vlekken en stof zijn. Onze selectie omvat transparante hoesjes, monochrome hoesjes en multifunctionele hoesjes met kaarthouders of steunringen. Ze hebben precieze openingenzodat u gemakkelijk toegang hebt tot de knoppen, poorten en functies van de telefoon. U vindt een verscheidenheid aan beschermers om uit te kiezen, die allemaal zeer veilig zijn voor de Mi 11 Lite / Mi 11 Lite 5G.

.

U zult uw Xiaomi kunnen personaliseren terwijl u hem beschermt

.

Ontdek onze transparante, siliconen of plastic hoesjes , waarmee u het originele ontwerp en de kleuren van uw smartphone kunt behouden. Ze zorgen voor een zeer goede grip en de lucht zal perfect circuleren binnenin. Wij verkopen zowel monochrome siliconen als hybride (siliconen en plastic) hoesjes die de telefoon beveiligen en hem toch de look geven die u wenst. De hybride hoesjes profiteren van materialen die zijn aangepast aan de elementen van de te beveiligen telefoon. De Ultra Tough en Survivor hoesjes hebben twee lagen bescherming (een binnenste siliconen en buitenste plastic) om maximale bescherming te bieden in geval van een plotselinge impact. U ziet koolstofvezel hoesjes, eersteklas kunstlederen hoesjes met verwijderbare handsfree houders. Die met kaarthouders zijn erg handig voor wie niet verschillende accessoires tegelijk wil gebruiken. Met de geïntegreerde kaarthouders bespaart u tijd in uw dagelijks leven. Voor slechts € 5,99 verkopen wij hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. De deksels met motief zijn perfect voor wie een gepersonaliseerde bescherming wenst. Door voor My Shell te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw Xiaomi perfect beveiligd is en precies wordt zoals u het wilt.

.

Wij zijn bereikbaar op 06 44 64 68 65

U kunt ons gemakkelijk bereiken via telefoon of sms op bovenstaand nummer. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en zullen uw bestellingen gemakkelijk kunnen herzien. U kunt ons een e-mail sturen via de rubriek "contact". U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en uw Dealy promoties.