Xiaomi Redmi Note 10 5G screenprotectors


4 Producten

Dealy lage prijzen op Redmi Note 10 5G screenprotectors en achterste fotomodule

Dealy biedt een unieke selectie van screenprotectors en achterste foto-eenheid voor de Xiaomi Redmi Note 10 5G. Bespaar geld en profiteer van onze kortingen op alle screenprotectors en lenzen. Wij kiezen screenprotectorsen geharde lenzen van hoge kwaliteit die het hele scherm beveiligen. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en hun grote weerbestendigheid. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over stoten, krassen, vlekken en stof. Ze zijn ontworpen om als een tweede huid op het glas van het scherm en op het glas van de fotomodule te liggen. Ze zijn HD en zeer gemakkelijk te installeren. De geharde glazen zijn 9H bestendig. Het glas zal niet breken in geval van een impact. Het aanraakvlak van het scherm blijft gevoelig en u zult de bescherming snel vergeten. U werkt even gemakkelijk en snel met toepassingen als vroeger. Onze selectie is beperkt, omdat wij u alleen de beste producten aanbieden.

.

Wij bieden ultrasterk gehard glas voor het glas van de fotomodule

.

Wij verkopen, voor slechts € 5,99, een gehard glas dat de fotomodule van uw Xiaomi Redmi Note 10 5G zal beveiligen. Het zal voorkomen dat het versplintert in geval van een impact. Het is ook zeer goed beschermd tegen krassen en stof. De lenzen blijven nieuw en de kwaliteit van de foto's blijft hetzelfde. U zult met volle teugen van uw fotomodule kunnen genieten zonder bang te hoeven zijn voor de veiligheid ervan.

.

Contact onze adviseurs elke dag

Onze klantendienst helpt u graag verder met uw vragen door hen te bellen of te sms'en op 06 44 64 68 65. Zij zullen in staat zijn uw bestellingen te volgen. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok. Geniet van uw bezoek!