Xiaomi Redmi Note 10S screenprotectors


3 Producten

De beste selectie van screenprotectors en achtercamera modules voor Redmi Note 10s

Met My Shell bespaart u op Xiaomi Redmi Note 10s screenprotectors en achterlenzen. Wij bieden een exclusieve selectie van ultradunne geharde films en lenzen die zeer goed bestand zijn tegen weersinvloeden zoals stoten, krassen, vlekken en stof. Ze passen in een oogwenk en laten geen sporen na als je ze afdoet. Zij zullen het gehele schermoppervlak vastzetten en worden als een transparante huid op het glas. Het aanraakvlak blijft gevoelig en u houdt het glas van uw smartphone brandschoon. U vermijdt ook vlekken waardoor de gsm zou kunnen ontsnappen en schade zou kunnen veroorzaken aan het scherm en het interieur. Als u een hoes heeft, raden wij u aan het scherm te beschermen met een folie. Inderdaad, je zou de telefoon kunnen laten vallen terwijl het klepje open is.

Een geharde glasfilm voor het achterste fotoblok

Er is ook een folie van gehard glas om op het glas van de achterste fotomodule aan te brengen. Ultra doorzichtig, zodat u de lenzen kunt beveiligen in geval van een botsing en schadelijke krassen kunt voorkomen. Deze folie is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u hem verwijdert.

.

Wij zijn gemakkelijk bereikbaar en zitten op uw favoriete sociale netwerken

U kunt onze klantenservice bereiken per telefoon (06 44 64 68 65), e-mail of sms (06 44 64 68 65). Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken. Je kunt ons volgen op je Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Wij verrijken onze blog regelmatig met artikelen die uw vragen beantwoorden.

.