Samsung Galaxy A32 screenprotectors


3 Producten

Samsung Galaxy A32 4G scherm en achterste fotomodule beschermers zijn op korting

Dealy biedt een exclusieve en goedkope selectie van scherm en foto module beschermers voor de Samsung Galaxy A32 4G. Profiteer van onze promoties en onze hyper interessante prijzen. Ons team selecteert alleen de beste producten op de markt. De screenprotectorsen geharde glazen voor het scherm zullen het volledig beschermen tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Ze zijn gemakkelijk te installeren en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. Zij onderscheiden zich door hun slankheid en transparantie. Ze worden als een tweede huid op het glas aan de voorkant van uw smartphone. Het aanraakgebied blijft ook gevoelig en u zult gemakkelijk met de toepassingen kunnen communiceren. U vermijdt het risico dat het glas explodeert in geval van een plotse schok. Uw scherm zal lang nieuw blijven en u zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen.

.

Extra hard gehard glas voor de cameramodule van de A32 4G

Bescherm de fotomodule aan de achterzijde van uw Galaxy A32 4G met de geharde glasfolie die wij aanbieden. Hij is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u hem verwijdert. Het is HD en zeer duidelijk. Je lenzen zullen volkomen veilig zijn. Deze lensbeschermer is ultra-resistent en zal voorkomen dat de achterruit breekt. U hoeft zich geen zorgen te maken over krassen, vlekken en stof. Uw sensoren zullen lang nieuw blijven. Deze bescherming is bedoeld om de kwaliteit van de foto's niet aan te tasten. Het kan worden gekocht voor slechts 5,99 €.

.

Wij zitten op uw sociale netwerken en onze klantenservice is gemakkelijk bereikbaar

U kunt ons 7 dagen per week bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen waarop wij zeer snel zullen antwoorden (rubriek "contact"). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwe producten en onze promoties.