Samsung Galaxy A32 Hoesjes


79 Producten

De beste Galaxy A32 4G covers met korting

Geniet van lage prijzen en geweldige aanbiedingen van Dealy op Samsung Galaxy A32 4G covers en hoesjes. Wij verkopen, vanaf slechts £6.99, exclusieve covers. Ze zijn ontworpen rond een siliconen hoesje. Ze beveiligen de hele telefoon tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze laten een gemakkelijke toegang tot de poorten en functies van de telefoon toe. De telefoon behoudt zijn waarde en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen als hij vrij is van krassen en reparaties als gevolg van interne breuken. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenkaarthouders en een vak voor contant geld, biljetten of kleine documenten. De covers vouwen zich op tot handsfree houders waarmee u de smartphone in liggende modus kunt gebruiken. U kunt op een comfortabele manier video's bekijken, e-mails versturen of spelletjes spelen. Wij verkopen hoesjes met een verwijderbaar koord. Hiermee kunt u de smartphone veilig in uw hand dragen.

.

Hoge kwaliteit hoesjes en tassen tegen lage prijzen

Ontdek onze selectie van hoesjes aangeboden undefined die u volledige tevredenheid zal brengen. We hebben iets voor elke smaak, levensstijl en leeftijd. Wie stijlvolle bescherming wil, vindt hoesjes in monochroom kunstleer of echt leer. Elk model heeft zijn eigen variatie van kleuren en tinten. Wij hebben een grote verscheidenheid aan texturen, zodat u kunt kiezen wat het beste in uw hand ligt. U vindt bij ons hoesjes met lychee leer effect, nappaleer, echt splitleder, met structuur of zijdezacht... Wij bieden hoesjes in flip cover stijl met een in de klep geïntegreerde sluiting en hoesjes met een magnetische sluiting, knoop, riemstijl. Wij hebben ook mooie ontwerpen met dieren, bloemen, de Eiffeltoren, vlaggen en vele andere verrassingen. U zult dol zijn op de glitter- en bedelhoesjes of het hoesje in luipaardhuidstijl dat een grote hit is bij alle telefoons. Ons volledige en gevarieerde assortiment van bescherming zal ervoor zorgen dat u veilig kunt genieten van uw Samsung Galaxy A32 4G. Welkom op onze site.

.

Gemakkelijk contact opnemen per telefoon, e-mail en sms

Heeft u vragen over onze producten of wilt u de status van uw bestelling weten? U kunt contact opnemen met onze klantenservice op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms). U kunt ons ook een e-mail sturen (onder de rubriek "contact"). Wij reageren zeer snel op uw schriftelijke verzoeken. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties.