Samsung Galaxy A71 5G screenprotectors


2 Producten

De beste screenprotectors en achtercamera module voor de Galaxy A71 5G

Dealy heeft een grote selectie van screenprotectors en achterlenzen voor de Samsung Galaxy A71 5G. U vindt een schermfolie voor € 3,99 en een gehard glas voor de camerablok voor slechts € 5,99. De screenprotectorsen het geharde glas zijn ultradun en zeer weerbestendig. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen en laten geen sporen na wanneer u ze verwijdert. De lenzen en het scherm zijn beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Zo blijft uw telefoon er lang als nieuw uitzien en is hij gemakkelijker door te verkopen wanneer u dat wilt.

.

Ultra duurzame scherm- en fotopadbeschermers

Met onze getemperde screenprotectorsen glazen gebruikt u uw laptopscherm en maakt u foto's met een gerust hart. Ze zijn zeer dun en bedekken het hele scherm. De geharde glazen zijn 9H bestendig en zullen de interactiviteit optimaliseren. Het aanraakgebied zal ook gevoelig zijn en u zult op een aangename manier met de toepassingen kunnen interageren. U vermijdt inwendige breuk en het ontploffen van het glas bij een val. Door voor ons te kiezen, kunt u er zeker van zijn dat uw A71 5G volkomen veilig zal zijn en dat u zult genieten van innovatieve producten.

Onze klantendienst staat elke dag tot uw beschikking

.

Twijfel niet om contact met ons op te nemen per telefoon (en sms) op 06 44 64 68 65. Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen en te informeren over de follow-up van uw bestellingen. Volg ons op Instagram, Facebook en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Op onze blog vindt u een aantal zeer interessante artikelen. Geniet van uw bezoek!