Samsung Galaxy A71 5G Hoesjes


13 Producten

Afgeprijsde Galaxy A71 5G covers en hoesjes

Koop uw Samsung Galaxy A71 5G covers en hoesjes vanaf slechts € 6,99 bij Dealy en profiteer van onze aanbiedingen en promoties. Bekijk onze selectie van hoesjes die ontworpen zijn om uw hele telefoon te beschermen bij een val, tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Ze zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat de telefoon vasthoudt. De klep bedekt het en zal het toestel volledig beveiligen. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles en binnenin voorzien van kaarthouders ter grootte van een creditcard. De hoes zal dienen als een zeer nuttige en veilige handsfree houder in liggende modus. Sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord om ze gemakkelijk mee te nemen. Met onze hoesjes kunt u uw Samsung op een veilige en aangename manier gebruiken. Ze zullen je ook een persoonlijke look geven die helemaal bij jou past. U hoeft niet veel accessoires mee te nemen, want alles is beschikbaar in een Dealy hoes.

.

Belofelijke covers tegen lage prijzen

U vindt uw gepersonaliseerde hoes tegen de beste prijs op de markt bij Dealy. Voor deze prijzen kunt u er meerdere kopen voor de prijs van één van onze concurrenten. Wij verkopen eersteklas etuis in kunstleder, splitleder of echt leer. Ze zijn monochroom en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wij raden u aan de variaties te bekijken, want elke zaak heeft zijn eigen kleurenschema. U hebt ook de keuze uit verschillende sluitingen. U kunt bijvoorbeeld bandjes, klinknagels, knopen, magnetische sluitingen of flipcovers vinden met de sluiting geïntegreerd in de cover. Met onze fantasievolle omslagen (pailletten, panda's, uilen, katten, honden, bloemen...) kunt u een persoonlijke en originele toets geven. Hoewel ze leuk zijn, zijn deze modellen toch zeer beschermend in het dagelijkse leven. Wij bieden ook zichthoezen met een opening aan de voorkant die als kijkvenster dient. U zult veel covers in portefeuille-stijl zien, in leer of glanzend kunstleder, vintage, retro, lychee of nappaleer, met spiegeleffect, die zich onderscheiden door hun elegantie en weerbestendigheid. Premium beschermingen voor uw smartphone die worden aangeboden tegen voordelige prijzen.

.

Dealy: efficiënte klantenservice

Aarzel niet om contact met ons op te nemen op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) of stuur ons een e-mail via onze rubriek "contact". Wij staan 7 dagen per week tot uw beschikking om u te helpen en te informeren over de voortgang van uw bestelling. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze laatste nieuwtjes en promoties.