Samsung Galaxy A71 5G Hoesjes


11 Producten

Koop uw Galaxy A71 5G hoesjes vanaf £4.99

Profiteer van de aanbiedingen en kortingen van Dealy op alle Samsung Galaxy A71 5G covers. Wij verkopen, vanaf slechts € 4,99, dunne en zeer lichte beschermers die exclusief zijn afgestemd op de lijnen van de telefoon. Ze zijn gemakkelijk te installeren en beschermen de telefoon tegen de elementen, die zeer schadelijk kunnen zijn voor de telefoon. De achterkant en de randen van het toestel worden beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De toegang tot de poorten blijft behouden dankzij de zeer nauwkeurige en op maat gemaakte uitsparingen. Uw Samsung zal lange tijd onberispelijk blijven en u zult hem gemakkelijker kunnen doorverkopen als hij is uitgewoond door snufjes of reparaties. Door voor ons te kiezen krijgt u goede aanbiedingen en kunt u met een gerust hart van uw A71 5G genieten.

.

High-end hoesjes met korting

Profiteer van de kortingen van Dealy om uw mobiele telefoon te beveiligen met onze ultradunne, ultrasterke hoesjes . U vindt bij voorbeeld stijve of halfstijve doorzichtige hoesjes (stijve rug en soepele randen). Hiermee kunt u de smartphone beveiligen terwijl het oorspronkelijke ontwerp en de kleur behouden blijven. Die van soepele koolstofvezel onderscheiden zich door hun weerstand tegen de elementen en hun elegantie. De Ultra Resistant, Ring Resistant en Survivor cases zijn ontworpen voor diegenen die bang zijn hun telefoon te laten vallen. Ze hebben een dubbele bescherming, de ene binnenin in silicone en de andere in plastic. Ontdek onze gedecoreerde hoesjes, glinsterende of geharde glazen hoesjes. Hoewel ze chique zijn, zijn ze toch zeer beschermend in het dagelijks leven. U vindt er bijvoorbeeld hoesjes met dieren (panda's, honden, wolven, katten, uilen...), hoesjes met glitters, in marmerstijl. Wij verkopen voor slechts 9,99 € een prachtig koord etui met mooie glitters. Niet alleen kunt u uw telefoon dragen zoals u dat wilt, maar u geeft uw Samsung ook een heel persoonlijke look. Wij bieden kunstlederen etuis met geïntegreerde kaarthouders of met een ring die als handsfree houder fungeert. U profiteert van onze ongelooflijk lage prijzen en beveiligt uw smartphone op de manier die u wilt.

.

Contacteer onze dienst na verkoop op 06 44 64 68 65 en volg ons op uw sociale netwerken

U kunt ons bereiken op 06 44 64 68 65 (telefoon en sms) om uw bestellingen op te volgen. Wij zullen zeer snel reageren op uw e-mails ("contacteer ons" sectie). U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties en ons nieuws.