Poco F3 covers


37 Producten

Vind uw Poco F3 covers en hoesjes bij Dealy

Dealy biedt de beste selectie van goedkope covers en hoesjes voor de Xiaomi Poco F3. Profiteer van onze kortingen op alle covers. Onze hoesjes zijn gebouwd rond een ultra-weatherproof siliconen hoesje dat de telefoon vastzet. De hoes omsluit de telefoon volledig. Hij is gemaakt van kunstleder of echt leer en biedt een tweede beschermingslaag. De smartphone zal volledig beschermd zijn tegen krassen, vlekken en stof in geval van een impact. U vermijdt inwendige breuk, uitwendige schade en gebroken glas of knoppen. Zo blijft uw smartphone er als nieuw uitzien. Uw Poco F3 zal gemakkelijker in goede staat door te verkopen zijn als het vrij is van haken en vervangende onderdelen (zoals een nieuw glas). Onze etuis zijn ook portefeuilles met openingenvoor pasjes en geld. Sommige zijn voorzien van een verwijderbaar koord om gemakkelijk met de hand te dragen. De hoesjes kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot handige handsfree houders in liggende positie. U zult uw video's kunnen bekijken en de smartphone in de beste omstandigheden kunnen gebruiken.

Zakelijke en sjieke collecties aan de laagste prijzen op de markt

Ontdek onze collecties van covers en hoesjes ontworpen voor de Xiaomi Poco F3. U zult zeker het model vinden dat aan uw verwachtingen voldoet. Wij verkopen hoesjes van weerbestendig materiaal vanaf slechts £6.99. U vindt ze in echt leer, kunstleder, lycheeleder, met nappa-effect, in vintage- en retrodesigns... De hoesjes zijn voorzien van verschillende sluitingen, zodat u de hoes kunt kiezen die het best bij uw behoeften past. U vindt magnetische sluitingen, handmatige sluitingen, flipcovers met sluitingen geïntegreerd in de voorflap, retro design sluitingen, knopen en riemen. Wij verkopen ook mooie covers met dieren, bloemen, het beroemde luipaardvel effect, mandala's en vele andere ontwerpen die uw mobiel een persoonlijk tintje zullen geven. Al onze producten zullen uw hele smartphone perfect beveiligen en u zult hem met een gerust hart gebruiken

U kunt gemakkelijk contact met ons opnemen

Telefonisch (09 75 18 78 18), per e-mail of sms (06 44 64 68 65), wij reageren zeer snel op uw verzoeken. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram, Tik Tok en op onze blog. U bent dan als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes en promoties.