Poco X3 Pro Hoesjes


89 Producten

Profiteer van kortingen en rabatten op Poco X3 Pro hoesjes en pouches

Dealy verkoopt zijn Xiaomi Poco X3 Pro covers en pouches vanaf slechts € 6,99. Profiteer van onze kortingen en promoties op alle covers. Onze hoesjes zijn gemaakt rond een siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen schokken, vallen, krassen, vlekken en stof. Hierdoor kan de telefoon op zijn plaats worden gehouden terwijl de achterkant en de randen van de telefoon worden beschermd. Vervolgens wordt hij bedekt door een flap die de smartphone omsluit en volledig beschermt tegen de elementen. Hij is veilig voor ongelukken en u hebt nog steeds rechtstreeks toegang tot de poorten en functies. Een sluiting maakt de bescherming van de Xiaomi compleet. De zakken zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een uitsparing waarin u geld of kleine documenten kunt steken (tickets, memo's, biljetten...). De covers kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot zeer handige handsfree houders in liggende positie. Onze ergonomische covers worden geleverd met een verwijderbaar koord, zodat u de smartphone in uw hand kunt dragen.

Cover

Ontdek onze designer en esthetische covers en hoesjes

Wij selecteren kisten van zeer goede kwaliteit die met korting worden aangeboden. Die van kunstleer en echt leer zijn sober en elegant. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en elk model heeft zijn eigen kleurenschema. Zo kunt u er een kiezen die bij uw behoeften en levensstijl past. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten te ontdekken, want de clutches hebben verschillende kleurvariaties van elkaar. Er zijn ook flip-covers en view-covers met een kijkvenster aan de voorkant. Al onze hoesjes onderscheiden zich door hun design, weerbestendigheid en ergonomie. Wij bieden ook leuke ontwerpen voor wie op zoek is naar een ander en persoonlijk accessoire. Wij nodigen u uit om onze sectie regelmatig te bezoeken om onze nieuwe producten te zien.

Onze klantenservice

Onze klantendienst is beschikbaar om uw bestellingen op te volgen

.

U kunt ons bereiken per e-mail via onze rubriek "contact", of bel en sms ons op 06 44 64 68 65. Wij zullen uw bestellingen volgen en u helpen met uw zoektocht. Door ons te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en Tik Tok, bent u als eerste op de hoogte van onze promoties en kortingen.