Xiaomi Redmi Note 10 Pro screenprotectors


5 Producten

Redmi Note 10 Pro screenprotectors zijn afgeprijsd

Dealy biedt de beste selectie van screenprotectors voor de Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Profiteer van onze kortingen en rabatten! Wij verkopen geharde screenprotectorsen beglazingen die gemakkelijk te installeren zijn en die geen sporen op het glas achterlaten wanneer u ze verwijdert. Het hele scherm wordt beschermd tegen krassen, vlekken en stof in geval van een botsing. Het geharde glas is 9H bestendig. Ze zijn explosie- en UV-bestendig. Eenmaal geïnstalleerd, voelt u ze niet op het glas wanneer u met toepassingen werkt. De aanraakzone blijft gevoelig. Het is alsof het scherm niet beschermd is! U houdt het scherm in perfecte staat en zult geen last hebben van krassen. Het zal voor u dus gemakkelijker zijn om de smartphone tegen een betere prijs door te verkopen.

.

Wij verkopen de beste bescherming voor de Note 10 Pro achterste fotomodule

.

Wij raden aan de achterste fotomodule van uw telefoon te beveiligen met onze ultrasterke bescherming van gehard glas. Deze is zeer gemakkelijk te installeren. Het zal de lenzen beveiligen tegen stoten, krassen, vlekken en stof. Deze bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van foto's en video's.

.

Onze klantendienst volgt uw bestellingen

.

Neem gerust contact op met onze klantenservice als u informatie over onze producten nodig heeft en om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon 06 44 64 68 65 (en sms) en per e-mail. Wij raden u aan ons te volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van onze promoties. We zijn ook op Instagram en Tik Tok.