Xiaomi Redmi Note 10 screenprotectors


4 Producten

De beste screenprotectors en fotomodules voor de Redmi Note 10

Geniet van Dealy's geweldige prijzen op de Xiaomi Redmi Note 10 screenprotectors en achterste fotomodule. Uw telefoon is niet immuun voor stoten en ongelukken die hem kunnen breken. Wij raden aan het scherm te beveiligen tegen de elementen. Zo voorkomt u dat u het glas moet vervangen of de binnenkant van de smartphone moet breken. Door een folie of gehard glas aan te brengen, beschermt u de smartphone tegen krassen, waardoor u hem gemakkelijker kunt doorverkopen. Het scherm blijft nieuw en u hoeft het glas niet te vervangen. Onze films zijn 9H bestendig. Het aanraakgebied blijft gevoelig en u kunt met toepassingen werken zonder ooit te worden gehinderd door de bescherming.

.

Bescherm de achterste fotomodule van de mobiel

Uw Xiaomi camera-unit loopt het risico te breken of krassen op te lopen als u deze niet beschermt. Met een gehard glas, geplaatst op het glas, zult u in alle rust uw foto's kunnen nemen zonder het risico van breuk. U vermijdt ook krassen die schadelijk kunnen zijn voor foto's en video's. Zo beschermd, kunt u uw foto's in alle veiligheid nemen en kunt u uw telefoon gemakkelijker verkopen. Wij bevelen deze bescherming vooral aan voor jongeren en waaghalzen...

Neem gemakkelijk contact met ons op en volg ons op sociale netwerken

Onze klantendienst volgt uw bestellingen per telefoon en sms op: 06 44 64 68 65. U kunt ons ook per e-mail bereiken. De beste manier om op de hoogte te blijven van onze promoties is door ons te volgen op Facebook en Instagram. We zijn ook op Tik Tok. Aarzel niet om onze blog te raadplegen die wij regelmatig verrijken met zeer interessante artikelen.