Xiaomi Redmi Note 10 Hoesjes


106 Producten

Ontdek Dealy kortingen op Redmi Note 10 hoesjes en cases

Bij Dealy vindt u uw Xiaomi Redmi Note 10 covers en hoesjes tegen de laagste prijzen op de markt. Uw mobiele telefoon wordt beschermd tegen stoten, krassen, vlekken en stof. De vakken bieden directe toegang tot poorten en knoppen terwijl de hele smartphone wordt vastgezet. Ze doen ook dienst als portemonnee dankzij de kaarthouders aan de binnenkant en het vakje voor contant geld. De voorflap kan worden omgevouwen tot een handsfree houder voor dagelijks gebruik. Sommige hoesjes zijn voorzien van een verwijderbaar riempje voor wie zijn telefoon in de hand wil houden. Wij bieden hoesjes met klassieke sluitingen, magnetische sluitingen, karabijnsluitingen, bandsluitingen en flip-covers met de sluiting geïntegreerd in het hoesje. Uw smartphone wordt beschermd tegen schokken, krassen, vlekken en stof. U zult het gemakkelijker kunnen doorverkopen als het krasvrij is. Onze selectie is groot, zodat u de bescherming kunt vinden die perfect aan uw behoeften en eisen voldoet.

.

Hoezen en hoesjes die uw Note 10 een persoonlijk tintje geven

Ontdek onze leren of kunstleren hoesjes van hoge kwaliteit. Wij verkopen er met verschillende texturen (klassiek leer, lychee, nappa, stof, retro...) en efficiënte en design sluitingen. U vindt veel monochrome covers in verschillende kleuren. Wij raden u aan de verschillende tinten te bekijken, omdat ze van geval tot geval verschillen. Onze hoesjes beginnen bij slechts £6.99. Voor deze prijzen kunt u er meerdere kopen voor de prijs van één elders. Wij selecteren fantastische hoesjes met ontwerpen die jongeren en mensen die een ander soort bescherming zoeken, zullen aanspreken. Ontdek onze hoesjes vol kleuren, dieren, bloemen, planten... Met die in luipaardvel of marmerstijl kunt u overal uw persoonlijke toets geven. Wij bieden ook, tegen zeer interessante prijzen, vele business cases aan die talrijke kaarthouders bieden. Bij Dealy vindt u ongetwijfeld de bescherming(en) waarmee u uw Xiaomi optimaal en in alle veiligheid kunt gebruiken.

.

Contacteer onze klantenservice per telefoon en sms op 06 44 64 68 65 of per e-mail.

U kunt ons gemakkelijk bereiken via telefoon, e-mail en sms. Wij zullen met plezier uw vragen beantwoorden en uw bestellingen opvolgen. Wij reageren zeer snel op alle schriftelijke verzoeken. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.