OnePlus 9 Hoesjes


18 Producten

Bespaar op OnePlus 9 covers en hoesjes

Dealy heeft een selectie van goedkope covers en hoesjes voor de OnePlus 9. Bespaar geld en koop je covers vanaf slechts £6.99. Onze beschermingen zijn gemaakt rond een dun siliconen hoesje dat zeer goed bestand is tegen de elementen. Het dient om de telefoon vast te houden terwijl de achterkant en de randen worden beveiligd. De lederen of kunstlederen flap wordt eromheen geslagen om hem volledig vast te zetten. De telefoon zal dus twee lagen bescherming hebben tegen schokken, krassen, vlekken en stof. De omslagen zijn ontworpen als portefeuilles met binnenin kaarthouders en een vak voor bankbiljetten of kleine documenten (tickets, biljetten, memo's, enz.). De covers kunnen gemakkelijk worden ingeklapt tot handsfree houders die in liggende stand zeer prettig zijn. U vindt covers die worden geleverd met een riem waarmee u de OnePlus veilig in uw hand kunt dragen. Wij selecteren de beste en meest weerbestendige producten.

Pas uw OnePlus 9 aan met een exclusieve hoes

Bij Dealy vindt u covers in alle stijlen, waarmee u uw kostbare telefoon een persoonlijk tintje kunt geven. Wij verkopen monochrome hoesjes die in vele kleuren verkrijgbaar zijn. Wij nodigen u uit om de verschillende tinten voor elk van hen te bekijken, aangezien de tinten van geval tot geval verschillen. Wij bieden klassieke covers met handmatige magnetische sluitingen en flip-style covers, die sluitingen hebben die in de cover zijn ingebouwd. Hiermee kunt u de voorflap snel openen en sluiten. U vindt covers die een kijkvenster zijn. We noemen ze kijkdozen. Zo kunt u de informatie op het scherm lezen zonder de klep te moeten openen. Wij bieden verschillende materialen aan: lycheeleer, splitnappaleer, vintage kunstleder, krokodillenhuid... Voor degenen die fancy covers willen, hebben wij er enkele met patronen die charmant zijn en uw smartphone een persoonlijk tintje geven. We hebben er met dieren, planten, landschappen, de Eiffeltoren, glitters, de luipaardhuidstijl die een groot succes is en vol verrassingen zit. Door voor ons te kiezen, bespaart u geld op al uw hoesjes. U zult in staat zijn om meerdere covers te kopen voor de prijs van één van onze concurrenten.

.

U kunt onze klantenservice bellen op 06 44 64 68 65

.

We zijn elke dag open. U kunt ons bellen of sms'en op dit nummer. Ons berichtensysteem vindt u in de rubriek "contact" van deze site. Wij zullen uw bestellingen kunnen volgen en u helpen met uw zoektocht. We zijn ook te vinden op Facebook, Instagram en Tik Tok.