Xiaomi Mi 11 screenprotectors


3 Producten

Koop screenprotectors en foto module voor de Mi 11

Dealy biedt de meest serieuze selectie van korting screenprotectors voor de Xiaomi Mi 11. Wij verkopen screenprotectorsen gehard glas die gemakkelijk te installeren zijn en geen sporen op het glas achterlaten wanneer u ze verwijdert. Het hele scherm zal beschermd zijn tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Het geharde glas is 9H-bestendig, explosieveilig en UV-bestendig. Het aanraakgebied blijft ook gevoelig en u kunt met de toepassingen werken zonder te worden gehinderd door de bescherming. U zult ook het scherm in uitstekende conditie houden. U zult geen last hebben van krassen en vlekken, die niet alleen onaangenaam maar ook zeer schadelijk zijn. Het zal dan voor u gemakkelijker zijn om de smartphone door te verkopen als hij in perfecte staat is.

.

Wij verkopen de beste bescherming voor de Xiaomi fotomodule

We raden aan om de fotomodule van je Mi 11 te beschermen met onze ultrasterke gehard glazen beschermer. Zeer gemakkelijk te installeren, beschermt de lenzen bij stoten, tegen krassen, vlekken en stof. Deze bescherming heeft geen invloed op de kwaliteit van uw foto's en video's. Het is alsof je lenzen niet veilig zijn!

Onze klantendienst volgt uw bestellingen snel

.

Twijfel niet om ons te contacteren indien u informatie wenst over onze producten en om uw bestelling te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). We raden u aan ons te volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze promoties.