Xiaomi Mi 11 Hoesjes


33 Producten

Een unieke selectie eersteklas covers en hoesjes tegen lage prijzen voor de Mi 11

Geniet van kortingen op Dealy covers en hoesjes voor de Xiaomi Mi 11. Ons team selecteert de beste premium beschermers en biedt ze met korting aan. Wij verkopen veel bookcase style hoesjes die de hele telefoon beschermen tegen schokken, krassen, vlekken en stof. Ze zijn ultradun en zeer resistent in geval van ongelukken. U hebt nog steeds directe toegang tot de poorten en knoppen van de mobiele telefoon. U hoeft het klepje dus niet te verwijderen om de smartphone op te laden. De kappen kunnen worden omgebouwd tot een handsfree standaard voor een optimale en veilige landschapservaring. Wij bieden ook zakjes met een kijkvenster (view covers) en etuis met een magnetische sluiting geïntegreerd in de voorflap (flip covers).

Extra duurzame en stijlvolle covers voor de Xiaomi

Wij bieden dunne en lichte covers die zeer chic zijn en waarmee u uw persoonlijke touch aan de mobiele telefoon kunt geven. Wij bieden veel monochrome covers die in veel kleuren verkrijgbaar zijn. U kunt de kleur kiezen die het beste bij u past. Wij raden u aan alle variaties te bekijken, aangezien de tinten van cover tot cover verschillen. Onze zakjes zijn gemaakt van imitatieleer of leer rond een zeer sterk siliconen hoesje. Sommige hoesjes zijn voorzien van een afneembaar riempje zodat u de telefoon gemakkelijk en veilig in uw hand kunt dragen. U vindt er verschillende materialen en stijlen: lycheeleder, klassiek splitleder, nappaleder, retro, met mooie klinknagels, glanzende of glanzende afwerking. U hebt ook de keuze uit sluitingen en kleppen. Elke cover heeft zijn eigen persoonlijkheid en ontwerp. We vullen onze sectie gewijd aan Xiaomi Mi 11 covers regelmatig aan, zodat u uw bescherming kunt vernieuwen zodra u daar zin in heeft. In feite zijn onze hoesjes zo goedkoop dat u er zoveel kunt kopen als u wilt. Ze beginnen bij slechts £6.99.

.

Onze dienst na verkoop volgt de bestellingen op via telefoon, e-mail en sms

.

Ons team is 7 dagen per week beschikbaar om uw bestellingen op te volgen. Wij zijn bereikbaar per telefoon (09 75 18 78 18), e-mail en sms (06 44 64 68 65). Om op de hoogte te blijven van onze promoties, hoef je ons alleen maar te volgen op je favoriete sociale netwerken (Facebook, Instagram en Tik Tok). Om op de hoogte te blijven van onze promoties en speciale kortingsacties.