Xiaomi Mi 11 hoesjes


65 Producten

Ultra tough Mi 11 hoesjes zijn geprijsd vanaf £4.99

Dealy biedt een unieke selectie van scherp geprijsde ultra duurzame covers voor de Xiaomi Mi 11. Bekijk onze beschermingen aangeboden aan voordelige prijzen en kortingen. Wij verkopen siliconen of plastic hoesjes die ultradun, licht en zeer weerbestendig zijn. Ze zijn gemakkelijk te installeren en presteren goed bij schokken, krassen, vingerafdrukken en stof. U vindt transparante hoesjes, multifunctionele hoesjes met een kaarthouder of steunring en hoesjes met patronen. Ze hebben precieze openingenvoor een gemakkelijke toegang tot de knoppen, poorten en functies van de smartphone. U zult een mooie selectie van esthetisch aangename covers vinden die zeer veilig zijn en waarmee u uw kostbare mobiele telefoon een persoonlijk tintje kunt geven.

U geeft uw Xiaomi een persoonlijk tintje

Ontdek onze transparante, high-end siliconen covers waarmee u het originele ontwerp van uw mobiele telefoon kunt behouden. Bovendien bieden ze een uitstekende grip en zal de lucht binnenin perfect circuleren. Wij verkopen monochrome siliconen hoesjes en hybride hoesjes (plastic achterkant en siliconen randen) die de smartphone met elegantie en discretie zullen beveiligen. U vindt er onze befaamde hoesjes in koolstofvezel, kunstleer en met afneembare handsfree-steun. De etuis met kaarthouders zijn erg handig voor wie op zoek is naar een multifunctioneel accessoire. Ons team raadt de Super Hybrid case aan, die is gemaakt van ultrabestendig glas, siliconen en kunstleer en een zeer stijlvolle manier biedt om uw Mi 11 te beveiligen. Wij werken onze rubriek regelmatig bij om u de best mogelijke selectie te bieden. Ontdek bijvoorbeeld onze hoesjes met een achterkant van gehard glas en siliconen randen. Ze zijn prachtig en verschillend!

Ze zijn ook verschillend.

Contacteer onze dienst na verkoop en volg ons op uw favoriete sociale netwerken

U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon, e-mail en sms. Wij zullen zeer snel reageren op uw schriftelijke verzoeken en uw bestellingen beoordelen. U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van ons nieuws en als eerste op de hoogte te zijn van onze promoties.