Samsung Galaxy A32 5G screenprotectors


4 Producten

Galaxy A32 5G scherm en foto module beschermers zijn op korting

Bescherm uw Samsung Galaxy A32 5G scherm en achterste foto-unit tegen lage prijzen met een folie of gehard glas van Dealy. U vindt hier exclusieve beschermingen voor het scherm van uw mobiele telefoon. Ze zijn ultradun en zeer licht. Zij voorkomen interne breuken, schokken en krassen die de waarde van de mobiel zouden verminderen. Je zult geen problemen hebben met vingerafdrukken die het glad maken. De films zullen niet bubbelen en het geharde glas is UV-bestendig. Deze beveiligingen voorkomen dat het glas explodeert in geval van een brutale schok. Onze films zijn ultra transparant en HD. Ze zullen het hele scherm beveiligen. U zult op een aangename manier met de toepassingen kunnen interageren, omdat de gevoeligheid van het aanraakgebied intact zal blijven. Door te kiezen voor een folie of gehard glas van ons, kunt u er zeker van zijn dat uw scherm volkomen veilig is.

Een robuuste beschermer voor de achterste fotomodule

Op de achterkant van de Galaxy A32 5G zit een folie van gehard glas die over het foto-blokglas past. Het is gemakkelijk te installeren en laat geen sporen na als u het verwijdert. Het beschermt het glas en de lenzen van de telefoon tegen stoten, krassen, vegen en stof. U vermijdt breuk en ontploffing van het beschermende glas. Je lenzen zullen veilig zijn. Het is alsof ze niet beschermd zijn! De kwaliteit van foto's en video's zal even goed blijven.

.

Contacteer ons elke dag om uw bestellingen te volgen

U kunt ons elke dag telefonisch en per sms bereiken op 06 44 64 68 65. Onze klantendienst zal uw bestellingen opvolgen en u informeren over onze producten. Ga naar onze "contact us" sectie om ons per email te bereiken. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Tik Tok om op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes en promoties. Geniet van uw bezoek!